R5 3600 için ekran karti onerisi

Elimdeki karti satmak biraz zaman alabilir onun için elimdeki bütçeyle alabileceğim en iyi kart hakkında bilgi sahibi olmam gerekiyor islemciyide yeni değiştirdim zaten Ryzen 3100 vardı 3600'e yükselttim ekran kartını da olabilecek şekilde elimdeki bütçe ile yükseltmeyi düşünüyorum bunun hakkında önerileriniz varsa sevinirim.

O zaman RX 6600 ve RX 6600 XT öneririm. 6600 ile gayet iyi ikili olurlar ama 6600XT ile bazı oyunlarda küçük darboğaz yapabilir ama rahatsız etmeyecektir.

O zaman RX 6600 ve RX 6600 XT öneririm. 6600 ile gayet iyi ikili olurlar ama 6600XT ile bazı oyunlarda küçük darboğaz yapabilir ama rahatsız etmeyecektir.

Hocam ben oyun testlerine baktimda bu söylediğiniz kartla 3600 işlemcinin şu an kullandığım 1650 Super ile arasında aman aman bir fark olmuyor pek de mantıklı bir yükseltme gibi durmuyor bu şekilde sanırım arada 10 15 FPS anca oynuyor bazı oyunlarda neredeyse fark yok denilecek kadar.

Merhaba arkadaşlar benim ekran karti önerisine ihtiyacım var. Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum. Önerilerinizi ve bilgilerinizden yararlandirirsaniz sevinirim.
ASUS B450 mk 2 anakart.
Ryzen 5 3600 islemci.
Gamefrezer kule tipi sogutucu.
2x8 G.Skill RAM.
GTX 1650 Super 4 GB ekran karti.
600 +80 Plus güç kaynağı.

Sistemim bu şekilde. NVIDIA ekran karti önerilerinizi bekliyorum. AMD ekran karti kullanmak istemiyorum. Neler yapabiliriz bu sisteme yükseltmek için? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam 3050 düşünüyorsanız almayın. RTX yazmasına rağmen RTX kaldırmıyor. 1660 la denk. 0 RX6600 alın çok daha iyi olacak.

Hocam ben oyun testlerine baktimda bu söylediğiniz kartla 3600 işlemcinin şu an kullandığım 1650 Super ile arasında aman aman bir fark olmuyor pek de mantıklı bir yükseltme gibi durmuyor bu şekilde sanırım arada 10 15 FPS anca oynuyor bazı oyunlarda neredeyse fark yok denilecek kadar.

Hocam yapmayın gözünüzü seveyim RX 6600 dediğimiz kart 3060 dengi. Yani 1650 Super'den 2 nesil önde ve 60 serisinden. Arada asla 15 20 FPS fark yok. Aralarındaki fark yüzde 60 70'den fazladır. İnternetteki testlere bakın en basitinden.

Sistemim bu şekilde. NVIDIA ekran karti önerilerinizi bekliyorum. AMD ekran karti kullanmak istemiyorum. Neler yapabiliriz bu sisteme yükseltmek için? Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci 5500 dengi rahat 3060ti/4060ti/6700xt gibi kartlara kadar yolu var onların altı hiçbir kart ile darboğaz yapmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı