R5 3600 için Ekran kartı - PSU - kasa önerisi

Monitörü 2K alırsan daha güzel olur.

Çekirdek ya da Boost hızına göre ekran kartı sınıflandırması yapamazsınız. Seviye farkı var arasında. 5600 XT ile RTX 2060 karşılaştırılabilir. Böyle diyeyim size.

Çekirdek ya da Boost hızına göre ekran kartı sınıflandırması yapamazsınız. Seviye farkı var arasında. 5600 XT ile RTX 2060 karşılaştırılabilir. Böyle diyeyim size.

Açıkcası yeniyim yani az çok biliyorum CUDA sayısı gibi teknik özellikleri. Bu durumda GTX 1660 Super Gaming X: 2.248 TL - Sapphire RX 5600 XT Pulse: 2.631 TL . 400 TL'lik bir farka değer diyorsanız bunu kaldırabilirim.

Pulse modeli pahalı mech OC veya Gaming X modelini tercih etmek daha iyi olur.

Gaming X derken MSI 1660 Super Gaming X diyorsunuz değil mi?

Nvidia'da 1660 Ti, 1660 Super, 1650 Super için AMD'de karşılık 5500 XT, RX 590-580-570 kartlarıdır. Nvidia'da RTX 2060 için ise AMD tarafında 5600 XT, 5700 örnekleri verilebilir.

Açıklamanız için teşekkür ediyorum son olarak önerme olmadan hangisini tercih etmeliyim çünkü bugün alacağım artık çok sıkıldım ☺.
1) MSI RX 5600 XT Gaming X 6 GB.
2) Sapphire RX 5600 XT Pulse 6 GB.

Hocam ilk olarak Cuda veya Stream sayısına bakarak ekran kartı seçmeyin. Şuan RX5600XT'nin Nvidiadaki rakibi RTX2060. Bazı oyunlarda performanslar yakınken, bazı oyunlarda ise RX5600Xt'nin daha önde olduğu görülüyor. Gaming Gecesinde bir RX5600XT kapabilirsiniz. Şimdi almak zorunda değilseniz daha sonra alın. Dolar düşerse bende almayı planlıyorum.
Gaming X bütçenizi zorluyor ise MECH modelinide alabilirsiniz.

Çok sıkıldım hocam ya zaten durumlar kötüye gidiyor burada dolar düşse bile gerçekten pişman olur muyum bilemiyorum. RX 5600XT tercih edeceğim galiba bugün kapanacak bu dava. Herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…