R5 3600 için Ekran kartı - PSU - kasa önerisi

İndirimi beklemek elbette avantajlı olur. Bu arada attığım o kasa F/P kasasıymış sanırım hava akışı da gayet iyi. Beğendiyseniz alabilirsiniz.

Görsel temsilidir! Üst kısımda fan bulunmamaktadır! Yazıyor sitede ama yani fan yerimi yok yoksa sadece fanmı yok onu anlamadım. Eğer fan yoksa zaten daha iyi senin önerdiğin sıvı soğutucuda fan var. 😊 Ayrıca önde 3 fanlı modeller daha çekici geliyor açıkcası.

Görsel temsilidir! Üst kısımda fan bulunmamaktadır! Yazıyor sitede ama yani fan yerimi yok yoksa sadece fanmı yok onu anlamadım. Eğer fan yoksa zaten daha iyi senin önerdiğin sıvı soğutucuda fan var. 😊 Ayrıca önde 3 fanlı modeller daha çekici geliyor açıkcası.
Daha çekici geldiğinin farkındayım ama 2 fan da iyidir. Ayrıca 240mm radyatör desteği var, sadece hazır fanla gelmiyor. Ben sizin için biraz daha bakacağım 3 fanlı modellere.

Görüşünüz benim için önemli ama 3 fan olunca daha iyi bir hava akışı olmaz mı? Ayrıca önerdiğiniz kasada sadece fan yok değil mi? Fan delikleri yeri var sanırsam.

Görüşünüz benim için önemli ama 3 fan olunca daha iyi bir hava akışı olmaz mı? Ayrıca önerdiğiniz kasada sadece fan yok değil mi? Fan delikleri yeri var sanırsam.
Aynı kasanın 3 fanlı modelini de buldum. Ama siz sanırım daha çok önü tamamen gözüken tarzda bir şey istiyorsunuz. Diğer sorunuz için evet yer var sıvı soğutmanız fansız kalmayacak :D

Aynı kasanın 3 fanlı modelini de buldum. Ama siz sanırım daha çok önü tamamen gözüken tarzda bir şey istiyorsunuz. Diğer sorunuz için evet yer var sıvı soğutmanız fansız kalmayacak :D.

Benim düşündüğüm 2 kasa mevcut aslında;
1) THERMALTAKE Versa J25
2) POWER BOOST VK-G3904S
Yok görünüşten çok performansı işleyişe önem veriyorum yani gösterişli olmasına gerek yok. Sizin bulduğunuz 3 fanlı model nedir hocam.

Cooler Master alanlar sesten rahatsız diye biliyorum ve soğutma yerine parayı ekran kartına harcamaktır daha iyi olur.

Evet bende yorumları okuken açıkcası soğudum. Uçak kalkıyor, sinek vızıltısı tarzı yorumlar ile karşılaştım ama sizin önerdiğiniz hava soğutucu kasanın yan paneline sıcak havayı dağıtacak. Önerebileceğiniz farklı tür bir sıvı soğutma veya hava soğutma var ise paylaşabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı