R5 3600 için ekran kartı tavsiyesi

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Oyunlarda zorlanmaması oyun performansının iyi olduğu bir ekran kartı istiyorum. Bütçe sınırlı değil sisteme değecek fazlasına gerek olmayan bir model istiyorum. Çoğu oyunu sabit 75 FPS'de çalıştırıyorum PES BF1 Forza 5 tarzı oyunlar oynuyorum 75hz monitör kullanıyorum yeterli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 Ti veya RX 6700 XT alırsan 75 FPS üzerinde stabil bir deneyim yaşarsın ve işlemcinle uyumlu olur. Eğer bütçen çok rahatsa ve uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorsan RTX 4070 de düşünebilirsin.

İşlemcinin hakkı maksimum RTX 4060, RX 7600 veya B580 olur.

İşlemci okadar pahalı bir bileşen değil. 3600 ve 4060-4070 kullanmaktansa işlemci yükseltilmeli.

RTX 4060 Ti veya RX 6700 XT alırsan 75 FPS üzerinde stabil bir deneyim yaşarsın ve işlemcinle uyumlu olur. Eğer bütçen çok rahatsa ve uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorsan RTX 4070 de düşünebilirsin.
4060 Ti her iki versiyonu için de para tuzağı. 3600 4070'i besleyemez ayrıca.
İşlemci okadar pahalı bir bileşen değil. 3600 ve 4060-4070 kullanmaktansa işlemci yükseltilmeli.
3600'ü niye yükseltsin ki? 1 senesi var en azından o işlemcinin. Ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı.

İşlemci o kadar pahalı bir bileşen değil. 3600 ve 4060-4070 kullanmaktansa işlemci yükseltilmeli.

İşlemci değişikliğini yazın yaparım belki AM4 destekleyen en iyi işlemciyi alırım, bilmiyorum gayet yeterli şu an ekran kartı istiyor oynadığım oyunlar o kadar.

3600'ü niye yükseltsin ki? 1 senesi var en azından o işlemcinin. Ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı.
Bencede hocam işlemci hakkını fazlasıyla veriyor yeterli en ez 2 sene daha gider masrafa girmek istemem işlemci 4 aylık çift fanlı kule tipi var.

Bencede hocam işlemci hakkını fazlasıyla veriyor yeterli en ez 2 sene daha gider masrafa girmek istemem işlemci 4 aylık çift fanlı kule tipi var.

RX 6700 XT ın garantisi var mı yazılım olarak sıkıntı yaşamak istemiyorum NVIDIA almak istiyorum ona alıştım AMD ile yapamadım.

RX 6700 XT'nin garantisi, satın aldığın yere ve üretici firmaya bağlı hocam. Türkiye'de genellikle 2 yıl garanti süresi sunuluyor diye biliyorum. AMD sürücülerine alışamıyorsan NVIDIA'ya geçmek mantıklı olabilir, çünkü NVIDIA sürücüleri genellikle daha stabil ve geniş oyun desteğine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…