R5 3600 için ekran kartı tavsiyesi

RX 6700 XT'nin garantisi, satın aldığın yere ve üretici firmaya bağlı hocam. Türkiye'de genellikle 2 yıl garanti süresi sunuluyor diye biliyorum. AMD sürücülerine alışamıyorsan NVIDIA'ya geçmek mantıklı olabilir, çünkü NVIDIA sürücüleri genellikle daha stabil ve geniş oyun desteğine sahip.

Garanti derken ısınma veya yazılım sorunu çekmekten bahsettim, 3060 yeterli olacağını düşünüyorum 3 sene daha 60 FPS hedefim olduğu için çok ağır oyunlarla pek aram olmadığı için 3060 12 GB almak isterim, Zotac marka alınır mı?

3060 12 GB, 3 yıl boyunca 60 FPS hedefine rahatlıkla ulaşır, özellikle oyunların çoğunu orta/üst seviyede çalıştırır. Çok ağır oyunları oynamayı planlamıyorsan, bu kart yeterli olur zaten. Yine de, almayı düşündüğün modelin soğutma performansı ve garanti koşullarını gözden geçirmende fayda var.

Zotac'ın kartları genellikle fiyat/performans açısından avantajlıdır ve uzun vadede gayet iyi iş çıkarır. Ama bazı satın alan kişiler gürültü ve soğutma şikayeti yaşamış. Ancak bu genellikle kartın modeline ve üretim serisine bağlıdır. Sana kalmış.

3060 12 GB, 3 yıl boyunca 60 FPS hedefine rahatlıkla ulaşır, özellikle oyunların çoğunu orta/üst seviyede çalıştırır. Çok ağır oyunları oynamayı planlamıyorsan, bu kart yeterli olur zaten. Yine de, almayı düşündüğün modelin soğutma performansı ve garanti koşullarını gözden geçirmende fayda var.

Zotac'ın kartları genellikle fiyat/performans açısından avantajlıdır ve uzun vadede gayet iyi iş çıkarır. Ama bazı satın alan kişiler gürültü ve soğutma şikayeti yaşamış. Ancak bu genellikle kartın modeline ve üretim serisine bağlıdır. Sana kalmış.

Şahsen RX 580 kullanıyorum, sesine katlanabiliyorum bu zaten normal bir şey. Yeter ki coil whine yapmasın. 3060, günümüz için yeterli bir model olarak düşünüyorum. 1080q oyuncusuyum.Tabii ki o fiyat bandında daha iyi AMD serisi de var, ama NVIDIA'yı tercih edeceğim. Kafamın rahat olmasını isterim yazılım güncelleme de, bilindik ve temiz markalar alırım. Soğutmasına da dikkat ederim ve marka için de forum geçmişine bakarım. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı