Freax
Hectopat
Cidden gerek yok 240mm rahatça soğutabilir o işlemciyi.360 mm radyatör destekliyor diye belirtilmiş.
Cidden gerek yok 240mm rahatça soğutabilir o işlemciyi.360 mm radyatör destekliyor diye belirtilmiş.
Aslında AMD'nin yanında vermiş olduğu stok soğutucu yeterlidir hocam. Tam olarak kullanım amacınız ne bilgisayarı?
Render, yayın, oyun vb.
Yeterlidir hocam, bütçenizi zorlamanıza gerek yok. Eğer bir Witcher 3 haritası renderlamıyorsanız korkmayın bir şey olmazo paraya gidip ekipman yeniliği yapabilir ya da yeni bir monitör alabilirsiniz. Zaten standart kullanıcı için sıvı soğutma kurulumu ve bakımı çok zordur. Önermem.
Herhangi bir overclocking işlemi yaptınız mı ? Eğer yaptıysanız bu işlemcinizin ömrünü büyük ölçüde kısaltacak ve ısınma gibi problemlere yer açacaktır. Eğer yapmadı iseniz , sıvı soğutmaya başvurun ama dikkatinizi çekerim alabiliyorsanız Cooler Master ya da Corsair gibi bilinen sağlam markaların sıvı soğutmalarını alın. Evet biraz daha pahalı olacaktır ama emin olun verdikleri performanslardan memnun kalırsınız.78* görüyorum ama.
Herhangi bir overclocking işlemi yaptınız mı? Eğer yaptıysanız bu işlemcinizin ömrünü büyük ölçüde kısaltacak ve ısınma gibi problemlere yer açacaktır. Eğer yapmadı iseniz, sıvı soğutmaya başvurun ama dikkatinizi çekerim alabiliyorsanız Cooler Master ya da Corsair gibi bilinen sağlam markaların sıvı soğutmalarını alın. Evet biraz daha pahalı olacaktır ama emin olun verdikleri performanslardan memnun kalırsınız.
Arctic Liquid Freezer II kullanıyorum ben, gayet güzel. Ben RGB istiyorum diyorsanız SilverStone tercih edilebilir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.