R5 3600 işlemci için darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi

raidertwor

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, arkadaşımda R5 3600 işlemci var, kendisinde şu anda RTX 3050 mevcut ve ekran kartını yükseltmek istiyor, R5 3600 işlemciye hangi ekran kartını alırsa darboğaz sorunu yaşamaz.

Sistem:
Ryzen 5 3600.
Zotac RTX 3050 8 GB Twin Edge OC.
Corsair Vengeance 1X 16 3200 MHz RAM.
ASUS TUF Gaming B450M Plus 4200 MHz anakart.

4060 a geçiş yapabilir, genel olarak sorun olmaz. Ayrıca Ram tek kanal, oda performans kaybına yol açar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4060'a geçiş yapabilir, genel olarak sorun olmaz. Ayrıca RAM tek kanal, oda performans kaybına yol açar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4060 tercih edebilirsiniz.

Daha önce 4060 önereni hiç duymadım arkadaşlar, bazı forumlara baktığımda RTX 3060 Ti, RX6600 bu kartlarda da 1440p kullanımda darboğaz yapmaz yazmışlar, eğer 4060 böyle bir sorun yaşatmazsa gayet iyiymiş. Bu arada bir 16 GB RAM daha gerekiyor evet onu da en kısa sürede temin edecek.

Daha önce 4060 önereni hiç duymadım arkadaşlar, bazı forumlara baktığımda RTX 3060 Ti, RX6600 bu kartlarda da 1440p kullanımda darboğaz yapmaz yazmışlar, eğer 4060 böyle bir sorun yaşatmazsa gayet iyiymiş. Bu arada bir 16 GB RAM daha gerekiyor evet onu da en kısa sürede temin edecek.
2K da zaten o kartlar tatmin etmez doğru düzgün. 2K kartı değiller çünki.

2K da zaten o kartlar tatmin etmez doğru düzgün. 2K kartı değiller çünkü.

Anladım kardeşim önerin için çok sağ ol yeni bir şey öğrendik.

Kardeş fiyatlar çok iyiymiş ya, bence ben arkadaşla tekrardan konuşayım RTX 4060 bu fiyattayken bir de yanında R5 5600 alsın daha iyi olur.

Daha ucuza veya aynı fiyata kaliteli modelleri varken neden vasat soğutmalı Ventus?

Daha önce hiç Ventus kullanmadım, dezavantajları neler, siz hangilerini önerirsiniz?

Anladım kardeşim önerin için çok sağ ol yeni bir şey öğrendik.

Kardeş fiyatlar çok iyiymiş ya, bence ben arkadaşla tekrardan konuşayım RTX 4060 bu fiyattayken bir de yanında R5 5600 alsın daha iyi olur.

Daha önce hiç Ventus kullanmadım, dezavantajları neler, siz hangilerini önerirsiniz?
Bu kartta markaya o kadar takılma ısınmıyor zaten, ucuz olanını al geç.

Bu kartta markaya o kadar takılma ısınmıyor zaten, ucuz olanını al geç.

Kardeşim Zotac benim için çok iyi bir marka zaten, daha önce de kullandım hâlâ kullanıyorum 4070 ekran kartım da Zotac. Bu zamana kadar zerre kadar hiçbir sorun yaşamadım ısınma sorunu desen sıfır ve fiyatı da oldukça uygunmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı