Bunların arasından MA410P seçmek daha mantıklı olur bence, pandemiden önce 350 liraya satılan Esports Duo'ya 470 lira vermek akılcı gelmiyor.
Scythe Mugen 5 Rev.B modeline bakabilirsiniz.
Kasanın ön tarafından hava alıcak pek yeri yok gibi.
F/P ve RGB bakımından Dark olan da alınabilir.R5 3600 için fan aramaktayım. Arctic en çok önerilen fakat MSI'da aklımda kalmadı değil. F/P olarak sizce en iyisi hangisi olur? Kasada önde 3, arkada 1 ve üstte 2 egzoz fan olacak.
Eki Görüntüle 591004
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Dark Freezer X126, 12cm ARGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX126) | Teknobiyotik
Dark Freezer X126 Intel/AMD ve Ryzen Serisi İle Tam Uyumlu 120mm ARGB Soğutuculu ve Fanlı, 4x6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve Adreslenebilir RGB LED'leri ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendislik ekibi Intel...www.teknobiyotik.com Cooler Master Masterair Ma410p 120mm Rgb Led Fanlı Işlemci Soğutucusu (intel&am4) Map-t4pn-220pc-r1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Masterair Ma410p 120mm Rgb Led Fanlı Işlemci Soğutucusu (intel&am4) Map-t4pn-220pc-r1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Frozer s küçük profilli biraz daha diğer modellere göre ben R5 2600'de Arctic 34 ve R5 3600 cm Hyper T4 kullanıyorum ikisinde de maksimum 60 dereceleri gördüm. Sizin tercihleriniz arasından bu iki markayı değerlendirin derim ben Arctic alırdım biraz bekleyip düşünce çünkü varlığı yokluğu belli değil inanılmaz sessiz ve performanslı.
.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu modeli alıp ileride bir fan daha ekleyebilirsiniz sonuçta diğer modellerin hepsi tek fanlı ben iki türlüde denedim 3-5 derece arası oynuyor tek fan çift fanda.
F/P ve RGB bakımından Dark olan da alınabilir.
Soğutma olarak içlerinden en iyisi Artic 34 Duo modeli. Fiyatı şu aralar pahalı olsa da önerebilirim.
MSI model de kötü değil ama soğutma olarak 34 Duo daha iyidir.
Bu arada şimdi fark ettim paylaştığın yerde 34 Duo çok pahalı. Buradan alabilirsiniz.Performans olarak Arctic çok seviliyor evet. 130 TL fark var fakat tek fan fiyatı da o civarda olduğu için çift fan olan modeli düşünüyorum. Ayrıca mağaza biraz sıkıntılı gibi
MSİ hem kasa dışından görünüş olarak iyi diye hem de testlere baktığımda Arctic ile yakın olup daha ucuz diye düşünmüştüm.
Performans olarak Arctic çok seviliyor evet. 130 TL fark var fakat tek fan fiyatı da o civarda olduğu için çift fan olan modeli düşünüyorum. Ayrıca mağaza biraz sıkıntılı gibi