R5 3600 İşlemci için soğutucu önerisi

Yer
Tekirdağ | (Sarıyer)
R5 3600 için fan aramaktayım. Arctic en çok önerilen fakat MSI'da aklımda kalmadı değil. F/P olarak sizce en iyisi hangisi olur? Kasada önde 3, arkada 1 ve üstte 2 egzoz fan olacak.

1592081393747.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların arasından MA410P seçmek daha mantıklı olur bence, pandemiden önce 350 liraya satılan Esports Duo'ya 470 lira vermek akılcı gelmiyor.

Duo'yu 450 civarında yakalamıştım ben. MSİ hakkında ne dersiniz peki?

Scythe Mugen 5 Rev.B modeline bakabilirsiniz.

Kasanın ön tarafından hava alıcak pek yeri yok gibi.

Yan çıkıntıları var, PSU ile birlikte aldığım için indirimlerde uygun fiyata gelmişti.

Frozer s küçük profilli biraz daha diğer modellere göre ben R5 2600'de Arctic 34 ve R5 3600 cm Hyper T4 kullanıyorum ikisinde de maksimum 60 dereceleri gördüm. Sizin tercihleriniz arasından bu iki markayı değerlendirin derim ben Arctic alırdım biraz bekleyip düşünce çünkü varlığı yokluğu belli değil inanılmaz sessiz ve performanslı.
.
Bu modeli alıp ileride bir fan daha ekleyebilirsiniz sonuçta diğer modellerin hepsi tek fanlı ben iki türlüde denedim 3-5 derece arası oynuyor tek fan çift fanda.

R5 3600 için fan aramaktayım. Arctic en çok önerilen fakat MSI'da aklımda kalmadı değil. F/P olarak sizce en iyisi hangisi olur? Kasada önde 3, arkada 1 ve üstte 2 egzoz fan olacak.

Eki Görüntüle 591004

F/P ve RGB bakımından Dark olan da alınabilir.

Soğutma olarak içlerinden en iyisi Artic 34 Duo modeli. Fiyatı şu aralar pahalı olsa da önerebilirim.

MSI model de kötü değil ama soğutma olarak 34 Duo daha iyidir.

Frozer s küçük profilli biraz daha diğer modellere göre ben R5 2600'de Arctic 34 ve R5 3600 cm Hyper T4 kullanıyorum ikisinde de maksimum 60 dereceleri gördüm. Sizin tercihleriniz arasından bu iki markayı değerlendirin derim ben Arctic alırdım biraz bekleyip düşünce çünkü varlığı yokluğu belli değil inanılmaz sessiz ve performanslı.
.
Bu modeli alıp ileride bir fan daha ekleyebilirsiniz sonuçta diğer modellerin hepsi tek fanlı ben iki türlüde denedim 3-5 derece arası oynuyor tek fan çift fanda.

Performans olarak Arctic çok seviliyor evet. 130 TL fark var fakat tek fan fiyatı da o civarda olduğu için çift fan olan modeli düşünüyorum. Ayrıca mağaza biraz sıkıntılı gibi 😅

F/P ve RGB bakımından Dark olan da alınabilir.

Soğutma olarak içlerinden en iyisi Artic 34 Duo modeli. Fiyatı şu aralar pahalı olsa da önerebilirim.

MSI model de kötü değil ama soğutma olarak 34 Duo daha iyidir.

MSİ hem kasa dışından görünüş olarak iyi diye hem de testlere baktığımda Arctic ile yakın olup daha ucuz diye düşünmüştüm.

Performans olarak Arctic çok seviliyor evet. 130 TL fark var fakat tek fan fiyatı da o civarda olduğu için çift fan olan modeli düşünüyorum. Ayrıca mağaza biraz sıkıntılı gibi 😅

MSİ hem kasa dışından görünüş olarak iyi diye hem de testlere baktığımda Arctic ile yakın olup daha ucuz diye düşünmüştüm.
Bu arada şimdi fark ettim paylaştığın yerde 34 Duo çok pahalı. Buradan alabilirsiniz.

MSI model de üzmez. Geçen gaming gecesinde 300TL olmuştu. Yine öyle olursa o da alınabilir.

Ben o mağazadan aldım hocam direk distirübitörden kargolandı ürün bana tabii ki kendi sitesinde daha ucuz ürün benim kuponum falan vardı bir de faizsiz taksitten dolayı N11'den almıştım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı