R5 5600 nasıl olur? Amd ekran kartlarnı hiç sevmiyorum bu işlemci sorun çıkarır mı?8 GB VRAM bile 1080p için yeterli hocam. Ancak 1080p'de R5 3600, 4060'ı besleyemeyebilir, darboğazla karşılaşırsınız gibi geliyor.
R5 5600 nasıl olur? Amd ekran kartlarnı hiç sevmiyorum bu işlemci sorun çıkarır mı?
AMD ekran kartları da iğrenç değildir tabii, VRAM'i boldur, kas gücü yerindedir ama NVIDIA'nın teknolojide üstün olduğu tartışılmaz. İleriki safhada güzel kurtarır sizi. Nefret edecek derecedeyseniz bir yorumum yok ancak oralara da bakabilirsiniz gibime geliyor.Amd ekran kartlarnı hiç sevmiyorum
Teşekkür ederim. Bir de kule tipi soğutucu ekleyeceğim ses yapar mı kasaR5 5600 çok rahat besler ve uyumlu çalışır.
Teşekkür ederim. Bir de kule tipi soğutucu ekleyeceğim ses yapar mı kasa
X127 nasıl dark freezerKalitesiz bir şey alırsanız yapar. AG400, SE-214-XT alınabilir. Bütçe kısıtlıysa Dark Freezer X120 alınabilir fakat ses, malzeme kalitesi olarak pek bir şey beklemeyin.
X127 nasıl dark freezer
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.