R5 3600 işlemci soğutucu önerisi

Rivenable

Kilopat
Daha fazla  
R5 3600 işlemcim, B450M S2H anakartım ve midtower ATX Ranker cygnus V2 kasam için maksimum 150 TL işlemci soğutucusu önerir misiniz? İçinden termal macun çıkanlardan olursa çok sevinirim. Ayrıca anakarta montesi açısından da kolay olması önemli, sanırım Snowman M200 soğutucunun B450MS2H'a montesiyle ilgili zor olduğunu duydum. Fazladan iki parça olması gerekiyormuş ve o parçalar bende yok, anakart kutusunda varsa bile yaşadığım evde değil şu anlık.

İşlemcimi şu anda 4200MHz 1.2V'da sabit kullanıyorum; 1.1v da maalesef voltaj yetmediği için bilgisayarın kapanmasına yol açtı. Oyun için sıcaklılarım oyununa göre 76 ile 60 arasında değişiyor.

SE 224XT aldım geçenlerde gayet iyi soğutuyor dostum. Hatta işlemciyi 4.2GHz hızında kullanıyorum AIDA64 stres tesinde 69 dereceyi geçmiyor.

Kutusundan çıkan soğutucu wraith stealth ı çıkarıp wraith prism taktım stress testinde 1.2V 4.2GHz ile 65 dereceyi geçmiyor. Bu işlemciye 150 ₺ bandında soğutucu çok işine yaramaz. Bütçeyi biraz daha artırıp en azından wraith prism e bakabilirsin. Kasa içi görüntüsü de güzel. Tek eksisi tam güçte bir tık sesli çalışıyor.

Hocam işlemcinin yanındaki aparatların yokmuş. Çoğu hava soğutma onları istiyor. Bütçeniz nedir? Sıvı soğutma alırsanız hem o aparatlara ihtiyacınız olmaz hem gelecekte yükseltme yapsanız bile yatırım gibi olur.

Hocam işlemcinin yanındaki aparatların yokmuş. Çoğu hava soğutma onları istiyor. Bütçeniz nedir? Sıvı soğutma alırsanız hem o aparatlara ihtiyacınız olmaz hem gelecekte yükseltme yapsanız bile yatırım gibi olur.
Yüz elli hadi bilemediniz iki yüz tlyi geçmek istemiyorum, aklımda SNOWMAN X4 var braketlerle beraber 200 tutuyor sanırım toplamda. İş görür mü? İçinden çıkan termal macunu kullanacağım idarelik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı