R5 3600 kule tipi soğutucu ile oyunda 92 dereceleri görüyor

strake_edits

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi A320m A Pro anakart
Axle Rx 580 Ekran kartı
Kingston 2x16 Ddr4 ram
AeroCool 650W Power Supply
AMD Ryzen 5 3600
Merhaba. AMD Ryzen 5 3600 ile birlikte RX 580 kullanıyorum. İşlemci stok soğutucu ile çalışmıyor, Thermaltake Nic 4 adlı kule tipi soğutucu kullanıyor (ikinci el) BeamNG.drive'da işlemci 92 dereceleri kadar görüyor, normal mi? (kasa Turbox'un X310b modeli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın önü kapalıymış. Yani sıcaklık bu yüzden çok olabilir. Kasanı değiştirmeni öneririm. Yapamayacak durumdaysan da termal macun alıp işlemcine uygula. Kasanı da bir güzel temizle.

Şu an bütçem olmadığı için kasamı değiştiremiyorum ancak öbürki yaz değiştiririm peki hem kule tipi soğutucu kalitelimi?Hem kasanın ağzı kapalıyken bu sıcaklıkları görmesi normalmi(kasamı temizledim ve termal macununu değiştirdim)

Sogutucun guzel, kasa kaynakli sicaklik problemi yasiyorsun. Butcen yoksa kasanin on kapagi sokulebiliyorsa sokebilirsin. Biraz fazla tozlanacaktir ama en nihayetinde sicaklik problemin cozume kavusur.

Şu an bütçem olmadığı için kasamı değiştiremiyorum ancak öbürki yaz değiştiririm peki hem kule tipi soğutucu kaliteli mi? Hem kasanın ağzı kapalıyken bu sıcaklıkları görmesi normal mi(kasamı temizledim ve termal macununu değiştirdim)

Kasanın ön panelini çıkar öyle kullan. Ben yan kapak ve ön panel çıkık 7 ay civarı kullandım sıkıntı yaşamadım. Tabii 2 haftada bir tozunu aldım kasanın.

Sogutucun guzel, kasa kaynakli sicaklik problemi yasiyorsun. Butcen yoksa kasanin on kapagi sokulebiliyorsa sokebilirsin. Biraz fazla tozlanacaktir ama en nihayetinde sicaklik problemin cozume kavusur.
Cevabın için teşekkürler😁

Kasanın ön panelini çıkar öyle kullan. Ben yan kapak ve ön panel çıkık 7 ay civarı kullandım sıkıntı yaşamadım. Tabii 2 haftada bir tozunu aldım kasanın.
Cevabın için teşekkürler😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı