Samsung 850 EVO 256 GB (macOS bu SSD'ye kurulacak.
Ekran kartı
GTX 1070
Anakart
MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi
İşlemci
Ryzen 5 3600
Herkese merhabalar. Daha önceden Intel i7 4790K ile High Sierra kurulumu yapmıştım. Aradan zaman geçti ve sistemim değişti. şu anki mevcut sistemime macOS kuramıyorum. Clover ve OpenCore her iki Bootloader'ı da denedim, bir sürü EFI dosyası indirip kurmayıı denedim ancak hiçbir şekilde End Random Seed bölümünü aşmadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Harici ekran kartın var mı? Yoksa uyumsuz. Tam uyumsuz değil ancak tanıtabileceğin bir grafik birimi olmayacak. Yani kısaca söylemek gerekirse APU macOS desteklemiyor.
Harici ekran kartın var mı? Yoksa uyumsuz. Tam uyumsuz değil ancak tanıtabileceğin bir grafik birimi olmayacak. Yani kısaca söylemek gerekirse APU macOS desteklemiyor.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Deniyorum hemen hocam .
Yiğit Hocamın imajını kullanırken resimdeki gibi bir yerde duruyor. Bu durum her defasında farklı bir satırda gerçekleşiyor.
Fjallsarlon hocam; sizin efiyi kullanırken elma logosunda takııılı kalıyor. Yazılar akmadan direkt elma logosunda takılı kalıyor. galiba verbose mod kapalı.