Satılık/Takas R5 3600 Masaüstü Oyuncu bilgisayarı

Fiyatlarda tutarsızlık gören arkadaşlar yazsın demişsin ondan yazıyorum. Önemli parçaların çoğunun garantisi bitmek üzere. Alternatiflerini de rahat bulursun. Parça parça satarsan senin için daha karlı olur. Sistemlerin fiyatları düşmeye başladı, 570'lı sisteme bu fiyatı verebilecek insan çok nadir bulursun. Çünkü sıfır 1660lı sistem toplanır. İyi satışlar dilerim.
O zaman sıfır 1660'lı monitör ve diğer çevre birimleri dahil sistemi atar mısın?

Fiyatlarda tutarsızlık gören arkadaşlar yazsın demişsin ondan yazıyorum. Önemli parçaların çoğunun garantisi bitmek üzere. Alternatiflerini de rahat bulursun. Parça parça satarsan senin için daha karlı olur. Sistemlerin fiyatları düşmeye başladı, 570'lı sisteme bu fiyatı verebilecek insan çok nadir bulursun. Çünkü sıfır 1660'lı sistem toplanır. İyi satışlar dilerim

2 ay önce arkadaşa 10105F 1660 16 GB RAM 480GB SSD 650W 80+ Sharkoon PSU'lu sistemi 7K ya aldık arkadaş her şey dahil iyi fiyata satıyor.

@prex mesajı atalı 1,5 ay olmuş. Şu an fiyatları takip edemedim. O yüzden belki şimdi iyi olabilir, bir fikrim yok.
@SEMIKAANCAKIR ben sıfır sistem toplanır dedim o zaman ki ekipmanlarla 500-600 lira fazlayla toplanırdı. Garanti önemli bir faktör. Şu an arkadaşın fiyatı iyi de olabilir, ilanı boş yere meşgül etmek istemiyorum 😂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı