Anakartınızın markasını söyler misiniz?
Soğutucun ne? Kasan ne? Hava akışın nasıl? OC var mı? CPB açık mı? Bunların hepsi cevabı etkiler. Ama kafadan CPB açıksa normal derim ben.
B450M S2H CPB nasıl kapatılır? b450 Sh ile aynı ayarlara sahiptir herhalde kartınız. Bir dener misiniz?Gigabyte.
Cbp ayarları yerine nereden ulaşabilirim?
Sizde de cbp açık. Dikkat ederseniz base clocku 3600mhz olan işlemciniz 4200mhz de çalışıyor.benimde işlemcim ryzen5 3600 boşta 60 derece stok fan kullanıyorum.Eki Görüntüle 1920675
B450M S2H CPB nasıl kapatılır? b450 Sh ile aynı ayarlara sahiptir herhalde kartınız. Bir dener misiniz?
Sizde de cbp açık. Dikkat ederseniz base clocku 3600mhz olan işlemciniz 4200mhz de çalışıyor.
B450M S2H CPB nasıl kapatılır? B450 Sh ile aynı ayarlara sahiptir herhalde kartınız. Bir dener misiniz?
Sizde de cbp açık. Dikkat ederseniz base clocku 3600MHz olan işlemciniz 4200MHz de çalışıyor.
B450M S2H CPB nasıl kapatılır? B450 Sh ile aynı ayarlara sahiptir herhalde kartınız. Bir dener misiniz?
Sizde de cbp açık. Dikkat ederseniz base clocku 3600MHz olan işlemciniz 4200MHz de çalışıyor.
Genel olarak anlık çok yüksek volt vererek overclock yapıyor ve yaptığınız herhangi bir işlem ısınızı çok arttırıyor. Anakartınızın modelini internete yazıp CBP kapatmayı yaparsanız tüm sorununuz çözülecek. Başka bir yerde çözümü aramanıza gerek yok çözümü bu. Sadece CBP yi nasıl kapatacağınızı öğrenin. Daha fazla yardım için anakartınızın tam modelini yazabilirsiniz.Bir de şimdi bir şey fark ettim. Şarkı açmak için Spotify'a gireyim dedim. Girerken CPU sıcaklığı 60 derece oldu sonra düştü aynı derecelere. Bu normal mi?
Tamamdır CBP kapayacağım fakat iki tane sorum olacak. Aldığım voltaj seviyeleri iyi mi? (0,9-1,2) ve CBP kapatmanın ne gibi bir zararı olur ya da olmaz mı ?Genel olarak anlık çok yüksek volt vererek overclock yapıyor ve yaptığınız herhangi bir işlem ısınızı çok arttırıyor. Anakartınızın modelini internete yazıp CBP kapatmayı yaparsanız tüm sorununuz çözülecek. Başka bir yerde çözümü aramanıza gerek yok çözümü bu. Sadece CBP yi nasıl kapatacağınızı öğrenin. Daha fazla yardım için anakartınızın tam modelini yazabilirsiniz.
Genel olarak anlık çok yüksek volt vererek overclock yapıyor ve yaptığınız herhangi bir işlem ısınızı çok arttırıyor. Anakartınızın modelini internete yazıp CBP kapatmayı yaparsanız tüm sorununuz çözülecek. Başka bir yerde çözümü aramanıza gerek yok çözümü bu. Sadece CBP yi nasıl kapatacağınızı öğrenin. Daha fazla yardım için anakartınızın tam modelini yazabilirsiniz.
Sıkıntı yok gibi duruyor. Voltaj seviyelerinin hangisinin iyi olduğu hakkında net bir bilgim yok. Kullanmadığı zaman GHz'nin düşmesinin hiçbir zararı yok. Performansta belirgin bir düşüş hissetmiyorsanız her şey harika. Sıcaklık değerleriniz nasıl?Tamamdır CBP kapayacağım fakat iki tane sorum olacak. Aldığım voltaj seviyeleri iyi mi? (0,9-1,2) ve CBP kapatmanın ne gibi bir zararı olur ya da olmaz mı ?
CBP ayarını buldum. Autodaydı onu Disabled yapıp kaydedip bilgisayarı açtım sonuçlar bunlar:
Eki Görüntüle 1920854
Voltaj artık 0,6 lara ve gerisine kadar da düşüyor.
GHz ise sabit 3,58 oluyordu ama bazen düşüyor 2 lere 3 lere bence artık sıkıntı yok. Sizce?
Sağolun, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Şuanda GTA V oynuyorum ve işlemci sıcaklığımın 57 derecenin üstüne çıktığını görmedim.Sıkıntı yok gibi duruyor. Voltaj seviyelerinin hangisinin iyi olduğu hakkında net bir bilgim yok. Kullanmadığı zaman GHz'nin düşmesinin hiçbir zararı yok. Performansta belirgin bir düşüş hissetmiyorsanız her şey harika. Sıcaklık değerleriniz nasıl?
Şimdi gördüm. Boşta 40 derece. Gayet iyi duruyor geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.