R5 3600 PC toplama

anladım hocam rx5600xt gaming x test videolarını izledim yük altında 60 dereceye gelmiyordu kart soğutması başarılı diye onu almak istiyorum 2060 olup ısındıktan sonra kıymeti yok. auros elite hakkında bilginiz var mı ? alınır bir kart mı ? siz msi asus tuf giga hangisi daha iyi alınır f/p

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben uygun fiyata bulduğum için Auros Elite almıştım ve Asrock hakkında bilgi sahibi değildim. Forumda bana önerdiler ama tercih etmedim. Biraz tereddütte kalmıştım ve güzel bir kart, fakat piyasada stokları kalmadı. Auros Elite, Pro ile aynı VRM' lere sahip ve 3 tane fake VRM var diyorlardı. Ama fake değilmiş öyle diyorlar, biraz karışık.

Ryzen 3600 alıp B450 kart almamak yanlış olur diye düşünüyorum. Bana yardımı çok dokundu @Sylveon ' nun. Yardımcı olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
RAM'ler 3600 MHz olsun. Ekran kartı RX5700 GAMING X tavsiye ederim. XT olanını kendimde kullanıyorum.

Hocam peki kasa olarak MB511 önerir misiniz aslında şu an en çok orada zorlanıyorum Xigmatek Sharkoon Aerocool mu alsam Cooler Master MB511 veya 520 mi alsam diye CM daha pahalı ama daha iyi soğutma bakımından.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben uygun fiyata bulduğum için Auros Elite almıştım ve Asrock hakkında bilgi sahibi değildim. Forumda bana önerdiler ama tercih etmedim. Biraz tereddütte kalmıştım ve güzel bir kart, fakat piyasada stokları kalmadı. Auros Elite, Pro ile aynı VRM' lere sahip ve 3 tane fake VRM var diyorlardı. Ama fake değilmiş öyle diyorlar, biraz karışık.

Ryzen 3600 alıp B450 kart almamak yanlış olur diye düşünüyorum. Bana yardımı çok dokundu @Sylveon ' nun. Yardımcı olur diye düşünüyorum.

Peki hocam memnun musunuz ısınma sorunu vs oluyor mu ama videoya bakarsak pek iyi bir kart değil almak mantıklı değil sanırım ?
Bios üzerinden.
corsair ven. rgb pro 3200mhz alıp 3600 de çalışabiliyormuş bu şekilde yapmak mantıklı mıdır ?

Hocam peki kasa olarak MB511 önerir misiniz aslında şu an en çok orada zorlanıyorum Xigmatek Sharkoon Aerocool mu alsam Cooler Master MB511 veya 520 mi alsam diye CM daha pahalı ama daha iyi soğutma bakımından.

Peki hocam memnun musunuz ısınma sorunu vs oluyor mu ama videoya bakarsak pek iyi bir kart değil almak mantıklı değil sanırım ?

corsair ven. rgb pro 3200mhz alıp 3600 de çalışabiliyormuş bu şekilde yapmak mantıklı mıdır ?
MB511 öneririm. Halihazırda kendimde kullanıyorum. Ön kısım full mesh MB520 ön kısım kapalı.

Karşılaştırma ve ürünleri görebilmemiz için linkleri atsanız güzel olur.

TUF B450 PRO

Pro modelinde bir 3533Mhz ve 4400Mhz olanlar var arada ki fark ne acaba ?

TUF B450 GAMING Max

B450 Auros Elite

MSİ B450 Tomahawk Max

MSİ B450 Gaming Plus Max

Asus Rog Strix B450-F
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING AMD B450 SOKET AM4 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.1 AURA RGB TPM ATX Anakart, Anakart asus

anakart olarak bunlardan birini düşünüyorum
Karşılaştırma ve ürünleri görebilmemiz için linkleri atsanız güzel olur.

RAM

RAM olarak Trident Z RGB AMD için olan alınır mı fiyatı çok uygun duruyor
Sanırım bossbilişim yasaklı ve güvenilir değilmiş. inşallah yine yazı yazma banı yemem

Son düzenleme:
Bossbilisi.com' a bulaşmayın.

Asus TUF PRO ile PLUS arasındaki fark VRM soğutmaları farkı varmış. PRO daha iyi diyorlar.
Auros Elite ile Tomahawk Max karşılaştırırsak, net Tomahawk.
Tomahawk ile ASUS ROG STRIX B450-F karşılaştırınca, Tomahawk VRM kalitesi ve soğutması daha iyi. Forumda konuları mevcut siz de bakabilirsiniz.

Şu konuyu bir inceleyin isterseniz. Tomahawk' ın ARGB girişi yokmuş.

Yabancı bir forumda da okudum. Ben şunu çıkardım. Hard O.C yapacaksanız Tomahawk iyi, orta düzey O.C veya stok kullanacaksanız Asus Rog Strix yeterli kullanıcı yorumlarına göre.

RGB istiyorum gibi bir şey demiştiniz. ROG, Auros ve TUF B450' de adreslenebilir RGB desteği var.
Anakart hakkında forumda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız ayrı bir konu açıp sormanızı dilerim. Daha sağlıklı olur. Hem kullanıcılar hem de bilgisi olan daha yararlı yorum yapar.

RAM konusunda Corsair CL değeri düşük olduğundan tercih edilebilir. "Aura Sync kullanacaksanız Corsair Vengeance RGB Pro almalısınız ışıklar için." forumda yazılmış.

Bossbilisi.com' a bulaşmayın.

Asus TUF PRO ile PLUS arasındaki fark VRM soğutmaları farkı varmış. PRO daha iyi diyorlar.
Auros Elite ile Tomahawk Max karşılaştırırsak, net Tomahawk.
Tomahawk ile ASUS ROG STRIX B450-F karşılaştırınca, Tomahawk VRM kalitesi ve soğutması daha iyi. Forumda konuları mevcut siz de bakabilirsiniz.

Şu konuyu bir inceleyin isterseniz. Tomahawk' ın ARGB girişi yokmuş.

Yabancı bir forumda da okudum. Ben şunu çıkardım. Hard O.C yapacaksanız Tomahawk iyi, orta düzey O.C veya stok kullanacaksanız Asus Rog Strix yeterli kullanıcı yorumlarına göre.

RGB istiyorum gibi bir şey demiştiniz. ROG, Auros ve TUF B450' de adreslenebilir RGB desteği var.
Anakart hakkında forumda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız ayrı bir konu açıp sormanızı dilerim. Daha sağlıklı olur. Hem kullanıcılar hem de bilgisi olan daha yararlı yorum yapar.

RAM konusunda Corsair CL değeri düşük olduğundan tercih edilebilir. "Aura Sync kullanacaksanız Corsair Vengeance RGB Pro almalısınız ışıklar için." forumda yazılmış.
ben oc ile fazla uğaşmıyacağım için tuf vram ve mosfetleri daha iyi olduğu için sanırım onu almam daha mantıklı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı