R5 3600 pin yamukluğu

Meseber

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Sıfır aldığım ürün yerine oturmayınca dikkatli bakınca aşağıdaki durumun farkına vardım. Ürünü tekramaretten aldım ve iptal etme hakkım devam ediyor. Ne yapmalıyım, şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar...😇

Dosya Ekleri

• 1610650199731.jpg
    1610650199731.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 1610650199731-2.jpg
    1610650199731-2.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 75
Sıfır aldığınız işlemcinin pini yamuk gelmez. Takamama sebebiniz de yamuk olması değildir aksine takamadığınız için yamulmuştur. Maalesef, iade de alınmaz, garanti de işlemez. Kullanıcı hatası.

İkinci bir ihtimal de yamultan kişi iade etmiş, bunlar da iade ürünü satmıştır.

Birinci ihtimal daha yüksek geliyor çünkü firmalar iade edilmek istenen ürünü kontrol ederler. Üründe hasar varsa 14 gün falan dinlemeden iadeyi kabul etmeme hakları vardır. Başkası yamultup iade etmiş olması ve bu ürünün size gelmiş olması ihtimali çok ama çok düşüktür.

teşekkürler, iade için başvuru oluşturdum ve yarın kargo ile göndereceğim. Hayırlısı...
peki gelen işlemcinin sıfır olduğunu nasıl anlarız?

Son düzenleme:
İyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun aldınız firmanın prosedürü nasıl işler bilmiyorum ama bir müşterimizin başına gelen şuydu vatandan aldığı amd işlemciyi takarken yanlış oturtma nedeniyle yamuklar mevcuttu, bunu üzerine ilk vatan çalışanları yamuk pinleri kendi düzeltmeye çalışırken kırdı ve sonrasında garanti dışı bırakıp yeni işlemci fiyatına değişim yapabiliriz demişti. Yani iki işlemci fiyatına bir işlemci alıyorsunuz. Sizinde başınıza bunun gibi bir durum gelebilir eğer işlemci pininiz kırık yamuk ise yardımcı oluruz. Hakkımızdaki bölümden bizimle iletişime geçebilirsiniz. İlk önceliğiniz iade yada garantiye yollamanız daha iyi olur.

Tekrar merhaba, işlemciyi değişim için n11 üzerinden Tekra Market'e geri göndermiştim, çok yardımcı oldular ve değiştirip gönderdiler. Dün topladım ve sıkıntısız çalışıyor... Problemim çözüldü :)

Herkese teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı