R5 3600 RTX 2060 sistemde FPS problemi

okadardazeki

Hectopat
Ekran kartının tamamını kullanmıyor oyun, çözünürlüğü desteklediği en yüksek seviyede tutup ayarları da ekran kartı kullanımına göre yüksek tutmanı öneririm. 2200G kullanıyorum, ekran kartım yok, dediklerine göre senden fazla FPS alıyorum :D

Ekran kartının tamamını kullanmıyor oyun, çözünürlüğü desteklediği en yüksek seviyede tutup ayarları da ekran kartı kullanımına göre yüksek tutmanı öneririm. 2200G kullanıyorum, ekran kartım yok, dediklerine göre senden fazla FPS alıyorum :D.

Ben 450 FPS'leri gördüm en yüksek ayarlarda. Fakat şimdi 200Ü zar zor görüyorum. Sistemi toplayalı 3 ay oldu. Bir sorun var fakat anlayamıyorum. Ve sadece LOL'de FPS sorunu var diğer oyunlarda gayet normal.

Ben 450 FPS'leri gördüm en yüksek ayarlarda. Fakat şimdi 200Ü zar zor görüyorum. Sistemi toplayalı 3 ay oldu. Bir sorun var fakat anlayamıyorum. Ve sadece LOL'de FPS sorunu var diğer oyunlarda gayet normal.
Dediğim gibi LoL'de çok yormuyor ekran kartı kendini, Afterburner ile oynarsanız ekran kartı kullanımının %50'lerde gezdiğini görürsünüz. Tam güçte kullansa bu kadar az FPS'leri görmezsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı