R5 3600-RTX 2060 sistemde PUGB kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Selam.
Arkadaşlar PUBG Mobile oynarken aynı zaman da kayıt alıyorum NVIDIA Shadow Play ile kaydı tekrar izlediğimde hiç kasmadan oynamışım gibi duruyor kayıtta.
Ama oyun oynarken FPS yüksek olmasına rağmen 10 FPS ile oynuyormuşum gibi takılmalar oluyor tavsiyesi olan var mı?

AMD Ryzen 5 3600.
RTX 2060.
16 RAM.
SSD 500 GB M.2
B450 GAMING anakart.
45 Mbps internet.
240 Hz monitör.
Oyun ayarları akıcı aşırı 1080 Smart da.
NVIDIA ayarları da performans da ki denemediğim yöntem kalmadı.
Kanser olacağım.
Sıcaklık da en fazla işlemcide oluyor oda 70 en fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarında "CPU virtualization" diye bir seçenek olacak, onu aktif ettiniz mi? Eğer aktif değilse "enabled" seçeneğini seçin. PUBG hiç oynamadım fakat sanırım emulator ile oynanıyor, ben emulator kullanırken bu seçeneği seçtiğimde performans artıyordu. Yine de emin değilim. Denemekten zarar gelmez.

Selam.
Arkadaşlar PUBG Mobile oynarken aynı zaman da kayıt alıyorum NVIDIA Shadow Play ile kaydı tekrar izlediğimde hiç kasmadan oynamışım gibi duruyor kayıtta.
Ama oyun oynarken FPS yüksek olmasına rağmen 10 FPS ile oynuyormuşum gibi takılmalar oluyor tavsiyesi olan var mı?

AMD Ryzen 5 3600.
RTX 2060.
16 RAM.
SSD 500 GB M.2
B450 GAMING anakart.
45 Mbps internet.
240 Hz monitör.
Oyun ayarları akıcı aşırı 1080 Smart da.
NVIDIA ayarları da performans da ki denemediğim yöntem kalmadı.
Kanser olacağım.
Sıcaklık da en fazla işlemcide oluyor oda 70 en fazla.

Hocam monitör 240 Hz olduğu için 100 FPS size kasıyor gibi gelebilir. Eğer yanlışsa düzeltin.

Arkadaşlar 240 Hz monitörü 144'e falan da ceksem 60'a da çeksem akıcılık değişmiyor
Emulator 60 maksimum FPS veriyor
FPS 55 ile 60 arasında genelde ama
Akıcılık buna paralel olarak ayni hızda kalmıyor
Yani 55 FPS de iken anlik droplar yiyorum 20 10 FPS hizina düşüyor ama FPS hala yuksek.
BIOS ayarlarında "CPU virtualization" diye bir seçenek olacak, onu aktif ettiniz mi? Eğer aktif değilse "enabled" seçeneğini seçin. PUBG hiç oynamadım fakat sanırım emulator ile oynanıyor, ben emulator kullanırken bu seçeneği seçtiğimde performans artıyordu. Yine de emin değilim. Denemekten zarar gelmez.
Onu da yaptim hocam pek fark etmedi
Ama 1 ay öncesinde felan akicilik iyiydi

Tam olarak anlayamadigim konu burası FPS akicilik dogru orantılı değil.
Örnek 55 FPS gösteriyor oyun gayet akıcı ama az sonra yine 55 FPS gösterirken 15 20 FPS hissi veriyor.

Takilmalar oluyor ama FPS yuksek düşmüyor;)

Tam tahmin ettiğim gibi hocam 240Hz monitör aldıysanız oynadığınız oyunlar da en az 200FPS falan almanız lazım tatmin etmesi için keşke 144 veya 120 alsaydınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı