@(p)ink bence de MSI takıntısı saçma, biz sonuçta çirkin gözüken bir RTX 2070S önermiyoruz hem de RTX 2070S Windforce'da RGB ışıklandırma mevcut. 2 seçenek olup birisi aşağıdaki birisi ise Gaming X olsa mantıklı diyebilirim ama bence bütçeniz 11000 lira iken Gigabyte model daha mantıklı.
Eki Görüntüle 638048
Bu iki ürünü alırsanız süper bir sistem olur.Hocam ne alırdınız ve arasındaki farklar nelerdir söyleyebilir misiniz?
Düzenledim. Fiyatta sıkıntı yok derseniz MSİ 3 fanlı 2070S'de alınabilir.İkisi de aynı hocam bir yanlışlık olmasın
Bu arada bu PSU'yu önerenler varsa yazabilir mi çok bir bilgim yokta
Ben de söylediğiniz iki seçenek arasında Gigabyte'ı seçin demiyorum zaten. Bu bütçede o iki seçenek yerine Gigabyte daha mantıklı diyorum ama siz anlamıyorsunuz. İyi forumlar.Benim söylediğim iki seçenek arasında sizin bana önerdiğiniz ekran kartı bulunmamakta
Bu iki ürünü alırsanız süper bir sistem olur.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben de söylediğiniz iki seçenek arasında Gigabyte'ı seçin demiyorum zaten. Bu bütçede o iki seçenek yerine Gigabyte daha mantıklı diyorum ama siz anlamıyorsunuz. İyi forumlar.
Sistem bu haliyle beni kaç yıl götürür?Yaklaşık 1-2 aydır sistem toplamaya çalışıyorum ancak her seferinde birileri başka bir şey söylüyor bu yüzden sizden sadece sistem hakkında yorum yapmanızı rica edeceğim teşekkür ederim.
Sistem şu şekilde:
MSI RTX 2060 Super Gaming X 8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatı - Trendyol
MSI Geforce Rtx 2060 Super Gamıng X 8gb 256 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Samsung SSD Modelleri ve Fiyatları | Samsung TR
Samsung SSD Modellerini Shop Samsung'da İnceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak hemen satın alın!shop.samsung.com Seagate Barracuda 64mb 1tb 3.5 Harddisk St1000dm010 10021754 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Seagate Barracuda 64mb 1tb 3.5 Harddisk St1000dm010 10021754 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı
Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-16GTZRC ITOPYA'da.www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T4PN-220PC-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com Sistem bu haliyle beni kaç yıl götürür?MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B550-A PRO ITOPYA'da.www.itopya.com
Sistem tamamen uyumlu mu?
Sistem 11.000₺ hak ediyor mu?
Teşekkür ederim yorumlar için şimdiden.
Sistem bu haliyle beni kaç yıl götürür?
- 5/10 Yıl
Sistem tamamen uyumlu mu?
- Uyum konusunda sıkıntınız olmasın.
Sistem 11.000₺ hak ediyor mu?
-Bence hak etmiyor, normal zamanda 6.000 olması gerek bir sistem. Ekran kartından neden kıstınız anlamadım.
PSU dediğim olarak alırsanız güzel olur fakat bunun 3 fanlı modeli daha iyi.Peki ekran kartı MSI GeForce RTX 2070 Super GAMING X 8GB 256 Bit Ekran Kartı
Bu model olsa yorumunuz ne olur hocam
Gaming X modelini alma bence, 3 fanlı olan MSI RTX 2070 Super Gaming Trio al, şu an stoklarda yok ama gelir.Yok hocam aşağıdaki ekran kartlarının ikisi arasında kalırsam 3 fanlı almam
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
PSU dediğim olarak alırsanız güzel olur.
White PSU'lar yapısı gereği daha kötü malzeme ile yapılıyor, zamanla kötüleşme olasılığı artıyor. İyi bir şey alıp içiniz rahat kullanmak en iyisi, hem uzun süre kullanırsınız.Hocam ne alırdınız ve arasındaki farklar nelerdir söyleyebilir misiniz?