R5 3600 RTX 2060S sistem 11.000₺'ye alınır mı?

Bütçe
11.000
@(p)ink bence de MSI takıntısı saçma, biz sonuçta çirkin gözüken bir RTX 2070S önermiyoruz hem de RTX 2070S Windforce'da RGB ışıklandırma mevcut. 2 seçenek olup birisi aşağıdaki birisi ise Gaming X olsa mantıklı diyebilirim ama bence bütçeniz 11000 lira iken Gigabyte model daha mantıklı.

Eki Görüntüle 638048

Benim söylediğim iki seçenek arasında sizin bana önerdiğiniz ekran kartı bulunmamakta

Hocam ne alırdınız ve arasındaki farklar nelerdir söyleyebilir misiniz?
Bu iki ürünü alırsanız süper bir sistem olur.

İkisi de aynı hocam bir yanlışlık olmasın :D
Bu arada bu PSU'yu önerenler varsa yazabilir mi çok bir bilgim yokta
Düzenledim. Fiyatta sıkıntı yok derseniz MSİ 3 fanlı 2070S'de alınabilir.

Bu iki ürünü alırsanız süper bir sistem olur.

İkisi de aynı hocam bir yanlışlık olmasın :D
Bu arada bu PSU'yu önerenler varsa yazabilir mi çok bir bilgim yokta
Ben de söylediğiniz iki seçenek arasında Gigabyte'ı seçin demiyorum zaten. Bu bütçede o iki seçenek yerine Gigabyte daha mantıklı diyorum ama siz anlamıyorsunuz. İyi forumlar.

Forumda herkes tripli. İyi forumlar

Yaklaşık 1-2 aydır sistem toplamaya çalışıyorum ancak her seferinde birileri başka bir şey söylüyor bu yüzden sizden sadece sistem hakkında yorum yapmanızı rica edeceğim teşekkür ederim.
Sistem şu şekilde:
Sistem bu haliyle beni kaç yıl götürür?
Sistem tamamen uyumlu mu?
Sistem 11.000₺ hak ediyor mu?

Teşekkür ederim yorumlar için şimdiden.
Sistem bu haliyle beni kaç yıl götürür?
- 5/10 Yıl
Sistem tamamen uyumlu mu?
- Uyum konusunda sıkıntınız olmasın .
Sistem 11.000₺ hak ediyor mu?
-Bence hak etmiyor , normal zamanda 6.000 olması gerek bir sistem . Ekran kartından neden kıstınız anlamadım.

Yok hocam aşağıdaki ekran kartlarının ikisi arasında kalırsam 3 fanlı almam
Gaming X modelini alma bence, 3 fanlı olan MSI RTX 2070 Super Gaming Trio al, şu an stoklarda yok ama gelir.

Hocam ne alırdınız ve arasındaki farklar nelerdir söyleyebilir misiniz?
White PSU'lar yapısı gereği daha kötü malzeme ile yapılıyor, zamanla kötüleşme olasılığı artıyor. İyi bir şey alıp içiniz rahat kullanmak en iyisi, hem uzun süre kullanırsınız.

Bende bu var:

Ama çok pahalı, bütçeyi aşıyor derseniz sinerjide high power GOLD vardı 500-600 lira aralığında 600W.

En az Bronze sertifikalı ve bilinen marka bir ürün öneririm, frisby powerboost tarzı traş markalar olmadığı sürece o kadar önemli değil. Küçük bir araştırma yapmakta da fayda var coil whine oluyor mu diye.

Aralarındaki asıl fark, yani bu sertifikaların verilişi gerçekte yazdığı değerin % kaçını verebildiği ile ilgili, ama dediğim gibi, yüksek verim vermek için daha kaliteli yapmaları gerekiyor, bu da bozulma olasılığını düşürüyor. Bu sertifikaların hepsi dünya çapında tek bir firma tarafından veriliyor, yani sonuçlar objektif, psu üreticileri kendilerine göre basmıyor damgaları, o yüzden yüksek ratingli bir psunun kötü olma olasılığı fazla yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı