R5 3600 RTX 2060S sistem toplama

Size göre sistem fiyatı düşünüldüğünde nasıl?
Eksikleri varsa neler?

ddddddd.png

Mükemmel sistem, 110TL daha verip SX8200PRO 512GB almanızı öneririm. Fiyatlar ne böyle ya?

NOT: Bilgisini vermeden geçmeye gönlüm razı olmadı.
Nitro+ 5700XT 3300
Strix 5700XT 3650
Gaming X 5700XT 3550

2060S'e alternatif olabilir tercih sizin.

bu indirime girdi 2700x 2070 süperi besleyebilir mi?

AMD aldırıp sonra arıza konusu açınca, senin arıza yaşaman başkasının yaşayacagi anlamına gelmez derler çözüm yok. Salla AMD'yi 2060S güzel kart. AMD arızası çekmiş kurtulana kadar göbeği çatlamış bir insan olarak söylüyorum. Sosyal AMD ekran kartı sorunları ile dolu.

Hele Sapphire hiç alma! Hadi görüşürüz birazdan gelirler bana Nvidia fanboy diyenler. Onlar gelmeden kaciyim(AMD kullanicisiyim! ama AMD fanboy değilim. Islemciler super ekran kartları tirt. Hatta şöyle deyim açık arttırma büyük yayıncıların ve hata @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hatta ve hatta bir çok mod bir kaçı hariç, sanmıyorum bilgisayarlarında AMD ekran kartı kullandıklarını, çünkü bizden çok sorunlarını goruyorlardir. Konu paylaşımları için.)

Son düzenleme:
@Lemi Galip ben de bir şey yazıp daha da girmem bu konuya, cevap verecekler vermesin o yüzden demiştim. Bu konu olduğunu anlayamadım başta, mesaj silinmiş. :D Her önüne gelen konuya daha performanslı yazıp, AMD ekran kartını yapıştırıyorlar. Aldığı veya alabileceği hataları da yazın bari yapıştırırken, insanlar bilerek alsınlar. Yoksa kağıt üstünde performanslı olduğunu bilmeyen yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı