R5 3600 RTX 2060S sistem toplama

@Lemi Galip ben de bir şey yazıp daha da girmem bu konuya, cevap verecekler vermesin o yüzden demiştim. Bu konu olduğunu anlayamadım başta, mesaj silinmiş. :D Her önüne gelen konuya daha performanslı yazıp, AMD ekran kartını yapıştırıyorlar. Aldığı veya alabileceği hataları da yazın bari yapıştırırken, insanlar bilerek alsınlar. Yoksa kağıt üstünde performanslı olduğunu bilmeyen yok.
O kadar performans aldım ki anlatamam. 5 ay önce dizdigim bilgisayarımı 5 ay sonra düğmesine basabildim. Garip olani sosyal AMD arızaları ile doluyken(ekran karti) senin yaşamış olman diğerlerinin yaşayacağı anlamına gelmiyor demeleri, ee bu kadar konuyu ben mi açıyorum? @Silinen üye neyse dostum hemen kaçayım saydıracaklar şimdi 😂 iyi geceler.

Aldıklarım.
rog strix 2060 super
i5 9600k
2x8 gskill ripjaws 3600
512 gb m2 ssd
---

istediğim anakart ve kasa kalmamış ne alabilirim yerine
10 yıl götürür seni o sistem! En iyisini yapmışsın kardeşim, hayırlı olsun. Her zaman söylemişimdir ve yine söylüyorum AMD Pişmanlıktır, AMD hayel kırıklığıdır (Anlayana tabi)

unuttuğumuz bir şey var. Benim işlemcim i5 9600k :)
bu anakart bana uymuyor ki
MSI MPG Z390 GAMING PLUS SOKET 1151 DDR4 4400(OC) HDMI DVI M.2 USB3.1 ATX aldım

Ana konudaki ekran görüntüsüne göre atmıştım, işlemci değiştirdiğini görmedim. Hayırlı olsun.
Bu arada kendi soğutucun var mıydı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı