Ekipmanlar çok abartı yeni bir kasa toplarım ben o ekipmanların parasına.
Katılıyorum ama ikinci bir kasa yerine ikinci bir monitör bu sisteme çok hoş gitmez mi? Bence elinde yoksa ikinci bir monitöre bakmalısın. @Kerem.Arslan
Ekipmanlar çok abartı yeni bir kasa toplarım ben o ekipmanların parasına.
Onu da daha sonralardan almayı düşünüyorum şu anlık ihtiyacım yok zaten elimde ipad var 2. ekran olarak kullanabilme şansım var.Katılıyorum ama ikinci bir kasa yerine ikinci bir monitör bu sisteme çok hoş gitmez mi? Bence elinde yoksa ikinci bir monitöre bakmalısın. @Kerem.Arslan
Güzel bir ekipman ile oynamadıkça ne anlamı var böyle güzel bir sistemde oynamanınZaten bu ekran kartı bana hay hay artar durumda. Çok extreme oyun oynamıyorum daha çok amacım uzun ömür.
Çok RGB be hocamEpilepsi etmesin
![]()
Kasa hariç gayet güzel hocam.Eki Görüntüle 586127
Arkadaşlar üstteki sistemi biraz geliştirdim ve açıklamada yazan özelliklerle satın almayı düşünüyorum sizce nasıl sistem? 2-3 yıl sonra daha iyi bir anakart, Ryzen 7, daha yüksek MHz değerine sahip RAM'ler ve ASUS ROG sıvı soğutma ile yükseltme yaparım büyük ihtimal. Şu anlık bir sıkıntı çıkarır mı? Yükseltmem gereken bir parça var mı? Böyle iyi mi?
Ek olarak yanında alacağım donanımlar:
(Klavye olarak zaten Razer BlackWidow V2 var değiştirmeye ihtiyacım yok)
Eki Görüntüle 586128
Teşekkür ederim hocam. Size de iyi günler.O zaman kulaklık sistemin beyaz gelinciği olsun. Tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde uzun ömürlü bir şekilde kullanırsın umarım.
Teşekkürler.Kasa hariç gayet güzel hocam.
Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.