R5 3600 RTX 2070 Super sistem nasıl?

Katılıyorum ama ikinci bir kasa yerine ikinci bir monitör bu sisteme çok hoş gitmez mi? Bence elinde yoksa ikinci bir monitöre bakmalısın. @Kerem.Arslan
Onu da daha sonralardan almayı düşünüyorum şu anlık ihtiyacım yok zaten elimde ipad var 2. ekran olarak kullanabilme şansım var.

Güzel bir ekipman ile oynamadıkça ne anlamı var böyle güzel bir sistemde oynamanın :) Zaten bu ekran kartı bana hay hay artar durumda. Çok extreme oyun oynamıyorum daha çok amacım uzun ömür.

Çok RGB be hocam :D Epilepsi etmesin :D

O zaman kulaklık sistemin beyaz gelinciği olsun. Tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde uzun ömürlü bir şekilde kullanırsın umarım.

Eki Görüntüle 586127

Arkadaşlar üstteki sistemi biraz geliştirdim ve açıklamada yazan özelliklerle satın almayı düşünüyorum sizce nasıl sistem? 2-3 yıl sonra daha iyi bir anakart, Ryzen 7, daha yüksek MHz değerine sahip RAM'ler ve ASUS ROG sıvı soğutma ile yükseltme yaparım büyük ihtimal. Şu anlık bir sıkıntı çıkarır mı? Yükseltmem gereken bir parça var mı? Böyle iyi mi?
Ek olarak yanında alacağım donanımlar:
(Klavye olarak zaten Razer BlackWidow V2 var değiştirmeye ihtiyacım yok)

Eki Görüntüle 586128
Kasa hariç gayet güzel hocam.
Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı