Kapalı R5 3600 - RTX 2070 Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. Monitör dahil 8000 olursa düşünürüm. Monitör yoksa 7000 TL veririm bakın.
2. Monitör zaten 2000 civarı. Casper monitörle verebilirim 8000 TL'ye. İlgileniyorsanız telefon veya e-posta yazın.
Monitörsüz fiyatı 7800’e çektim. İlgilenenler ve son fiyat soracaklar e-posta veya telefon bırakabilir.
 
Son düzenleme:
Parça satışı var mı?
Her parçaya alıcı varsa yapabilirim ama onun dışında düşünmüyorum.
USER=280562]@Ali Pınar[/USER] hala ilgileniyorsanız diye etiketledim.
@Elandeer kızgın atma sebebiniz fiyat mı? Keşke attıktan sonra açıklama da yapsanız...
Güncelleme 7199.
Yanında isterseniz:
XG2702 Monitör: 1.800 TL
Casper 19CSPR Monitör: 350 TL
2 TB Seageta Harddisk: 400 TL
 
Son düzenleme:
En iyisi sahip olduğunuz parçaların tek tek 2. el piyasası ne kadar ediyor ona bakın. Sonra hepsinin değerini toplayarak bir fiyat belirleyebilirsiniz. Bu şekilde ne zararına, ne de pahalıya satmış olursunuz.
 
Kasa fiyatına 100 TL indirim uyguladım.
 
Merhabalar fiyatı öğrenebilir miyim?
7.100 fakat forum dışı biriyle 7.000'e anlaştık yol masrafı vb. nedenlerden ötürü. Satılırsa konuyu kilitlerim satılmazsa etiketlerim sizi.
 
Konunuzu baltalamak istemem fakat sıfırından farksız bir durum diye 0 fiyatına hiç kimse almaz ve bunu 2 temel nedeni var. İlki Jelatini açıldığı an fiilen 2. el durumuna düşmesi, 2. olarak faturanın kendi üstüne olmaması ve garantinin daha az olması. Bunları göz önünde bulundurun hızlı satış için. Ayrıca 3000 serisi de yolda.
Ben bunu soracaktım dostum. Benim postta söylemiştin hani. Sistemine baktım, tarihine baktım fiyatını merak ettim. Bana bu konuda birkaç eleştiri yapmıştın ve gördüğüm kadarıyla başta pek bilgin de yokmuş ama arkadaşlar sana yardımcı olmuş, sağ olsunlar. Ancak ben sisteme o fiyatı koyarken günlerce araştırdım. Sıfır ürün ne kadar, 2. el ürün ne kadar diye. Tarih kıyası yaptım gibi gibi bi' ton şey...
Sizinle konuştuktan sonra şunu da duydum (doğru mudur tam emin değilim) : Faturanın bir kopyası ile verilmesi yeterliymiş ve üzerinde son alıcının kendi adı yazması şart değilmiş garanti kapsamı için. Neyse orada da söyledim konuyu baltalamak istememişsindir eyvallah diye.
Satışına gelirsek tarihine göre ve ürünlere göre makul hatta biraz altında fiyata bıraktığını düşünüyorum. Satışın da hayırlı olsun. Umarım gönlüne göre güzel bir sistem kurarsın. İyi akşamlar dilerim...
 
Son düzenleme:
@Kelebek_1034 fiyat hakkında dediğimin arkasındayım bende görece uzun bir süre sonra bu fiyata indim. Açıkçası size anlatamıyorum zaten ürünüz satılmayınca kendiniz akıl edeceksinizdir fiyat indirmeyi. Fatura konusuna gelecek olursak ben de tüm diğer insanlar gibi kendi adıma fatura isterdim şahsen bu da aklınızda bulunsun. Sizin ayarladığınız fiyat yeni fiyatı ama ürünler yeniye yakın aralarında fiziksel olarak bir fark olmasa bile kağıt üstünde ve insan düşüncesinde çok uç noktadalar. Garanti olarak size bahsettiğim şey aldığı tarihten itibaren 2 yıl resmi garanti alacaklar, aynı şeyi sizden alsa 1 yıl 11 ay alacak belki, dediğim şeylerin özü bunlar daha da uzatmak istemem konuyu. Sisteminizden memnunsanız satmayın ben 1 sene sonra üniversiteye gideceğim için laptop alma peşindeyim. İyi günler, iyi forumlar.
Satıştan vazgeçtim konu kilitlenebilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı