R5 3600 - RTX 2070S sisteme yükseltme önerisi

tek0p123

Picopat
Daha fazla  
2020 de aldıgım PC im artık donmaya baslıyor gibi hissediyorum, ekran kartı hariç ona uygun yükseltmek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, bilgileri aşağıda bırakıyorum:
Ekran kartı: MSI Trio X 2070 Super
İşlemci: Ryzen 5 3600 (özellikle bunu arttırmak istiyorum Ryzen 7 5700X düşünüyorum)
Anakart: MSI B550 Bazooka
RAM: 16 GB Trident

1TB SSD var onun üstüne M.2 almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel oyun için kullanacaksan 5700x3d tercih etmen daha iyi olur.
16gb ram daha eklenebilir. M2 konusunda nasıl istersen.
Onun dışında ekran kartın seni memnun ediyorsa yeterli şu anlık bu güncellemeler.

2020 de aldıgım PC im artık donmaya baslıyor gibi hissediyorum, ekran kartı hariç ona uygun yükseltmek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, bilgileri aşağıda bırakıyorum:
Ekran kartı: MSI Trio X 2070 Super.
İşlemci: Ryzen 5 3600 (özellikle bunu arttırmak istiyorum Ryzen 7 5700X düşünüyorum)
Anakart: MSI B550 Bazooka.
RAM: 16 GB Trident.

1TB SSD var onun üstüne M.2 almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

Hocam bence artık DDR5'e geçme zamanı geldi ancak siz bilirsiniz.

Genel oyun için kullanacaksan 5700x3d tercih etmen daha iyi olur.
16gb ram daha eklenebilir. M2 konusunda nasıl istersen.
Onun dışında ekran kartın seni memnun ediyorsa yeterli şu anlık bu güncellemeler.
işlemci anakartıma uygundur değil mi ram eklemeyi bende düşünüyorum ama bulamadım bi türlü sıfırını

Hocam bence artık DDR5'e geçme zamanı geldi ancak siz bilirsiniz.
cok pahalıya patlamaz mı o kadar gerek duymuyorum

İşlemci anakartıma uygundur değil mi RAM eklemeyi bende düşünüyorum ama bulamadım bir türlü sıfırını.

Cok pahalıya patlamaz mı o kadar gerek duymuyorum.

Hocam bütçeniz varsa sorun değil aslında DDR5 anakartlar çok pahalı değil R5 7500F 5.000TL civarında burada RAM sorun yaratıyor biraz daha bekleyip yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı