Ayberk Çelik
Kilopat
Daha fazla
Bana değerler normal gibi geldi ama yine de siz bilirsiniz. Başka oyunlarda nasıl? Mesela Rainbow, counter.
Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
RTX 2060 2K çözünürlük için daha uygun bir ekran kartıdır. 1080P'de oynadığınız için Oyunlar'da darboğaz sorunu yaşarsınız. Fakat değerlerinize baktığımda işlemci kullanımınız da bir hayli düşük gözüküyor. Son zamanlarda üçüncü parti bir yazılım yüklediniz mi? Bir de size bir önerim var oyunu oynar iken görev yöneticisini açıp, ayrıntılı ayarlara gidip, GTA 5'e sağ tıklayıp "öncelik ayarla" kısmından "gerçek zamanlı" seçeneğini seçmenizi öneriyorum. Bu işlemi yapıp bir de o zaman bakın değerlerinize bir şey değişecek mi?
Yüksek yapmıştım değişim olmamıştı ama bir de gerçek zamanlıda deniyim.
Bir de şunu anlayamıyorum 2K için uygun bir kart ama 1080P de diye kullanımı düşürüyor ama çok fazla düşürüyor 60 FPS'in altına indiğide oluyor monitör 144Hz ve bunu da değerlendiremiyorum.
GTA 5 çok sıkıntılı bir oyun ya ben de GTX 1660 Ti ekran kartı kullanıyorum bende bazen senin sorununu yaşıyorum. Ayrıyetten darboğaz yaptığını anlamamız için işlemci kullanımızın %100 olup ekran kartı kullanımınızın düşük civarlarda gezmesi gerekiyor lakin sizin CPU kullanımınız da bir hayli düşük gözüküyor, farklı bir sıkıntı var gibi sanki. Farklı oyunlarda da MSI Afterburner ile test edip sonuçları buraya atsanız daha iyi anlayabiliriz aslında. Başka oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz? Eğer yaşamıyor iseniz sorun tamamen GTA 5'den kaynaklıdır.
2 Oyunda daha test ettim The Forest ve Sniper ghost warior 3. değerler normal mi?
Değerler normal değil. MSI Afterburner'den MHz hızını arttır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.