R5 3600-RX 550 sistem az performans veriyor

muhmetx

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 ay falan önce RX550 + Ryzen 5 3600 işlemcili bir PC toplamıştım. 8 GB RAM yeter denmişti 8'de kaldım. Ancak internette test yapanlar oyunları benden yaklaşık 30 40 FPS fazla alıyor. Anlamadığım bir şekilde oyunlarda drop yiyorum. Sebebi HDD'min eski olması olabilir mi? SSD almam gerekir mi?

Hocam Ryzen 5 3600'e RX 550 mi takılır diye sorarlar adama.
RX550 alırken param çok yoktu işlemci alırken Allah katından para geldi normalde i3 7. nesil alacaktım ucuz bir yerden. Param yoktu zamanında şimdi biraz var.
Ekran kartını elinizden çıkarmaya bakın hocam. İyi birt kart değil o işlemciye göre.

Hocam Ryzen 5 3600'e RX 550 mi takılır diye sorarlar adama.

Takılır neden takılmasın? Bu piyasada herkes 3090 alamıyor. Zaten arkadaş burada RX550'ye göre düşük performans verdiğini söylüyor. Yani saçma yorumlarda bulunmayın lütfen.

Yaklaşık 1.5 ay falan önce RX550 + Ryzen 5 3600 işlemcili bir PC toplamıştım. 8 GB RAM yeter denmişti 8'de kaldım. Ancak internette test yapanlar oyunları benden yaklaşık 30 40 FPS fazla alıyor. Anlamadığım bir şekilde oyunlarda drop yiyorum. Sebebi HDD'min eski olması olabilir mi? SSD almam gerekir mi?

Driverlar, BIOS falan güncel mi?
Güncel ise izlediğiniz videolarda da RAM tek modül 8 GB mı?
Eğer o videolarda 8x2 ise 30 FPS fazla olmasının sebebi odur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı