R5 3600 + RX 5600XT Sistem Kontrol

Yas Yas Yas

Femtopat
Selamlar arkadaşlar. Dediğim gibi birkaç gün sonra R5 3600 ve RX 5600XT sistem toplayacağım. Bileşenleri son kez kontrol etmenizi istiyorum. (Bileşenler uyumlu mu, kronik sorunlu bileşen var mı vs.)

AMD Ryzen 5 3600
Sapphire Pulse Radeon RX 5600XT
MSI B450M'a Pro Max
2X Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz
Adata SU630 480GB
FSP FSP60060AHBC 80+
Aerocool Aero One Frost

Anakartı, ekran kartını ve güç kaynağını hepsiburada.com indiriminin son günü olduğu için erkenden aldım. Bir de fiyatı artıramam o yüzden daha pahalı bileşenler yazmayın lütfen.

Selamlar arkadaşlar. Dediğim gibi birkaç gün sonra R5 3600 ve RX 5600XT sistem toplayacağım. Bileşenleri son kez kontrol etmenizi istiyorum. (Bileşenler uyumlu mu, kronik sorunlu bileşen var mı vs.)

AMD Ryzen 5 3600.
Sapphire Pulse Radeon RX 5600XT.
MSI B450M'a Pro Max.
2X Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz.
Adata SU630 480GB.
FSP FSP60060AHBC 80+
Aerocool Aero One frost.

Anakartı, ekran kartını ve güç kaynağını hepsiburada.com indiriminin son günü olduğu için erkenden aldım. Bir de fiyatı artıramam o yüzden daha pahalı bileşenler yazmayın lütfen.

SSD kronik sorunlu olduğu için alternatiflerini üstte söylenmiş.
Ayrıca bu sistemi toplamda ne kadara topluyorsunuz eğer iade şansınız varsa benzer özellikli bir hazır sistem önereceğim.
Bu sistemin fiyatı çıktığından beri 1000 TL civarında arttı ve bu acayip bir artış ancak parçaları sizin sisteminizden bir tık daha iyi bütçe yakınsa bu da alternatifdir.

Konudan bağımsız olacak ama bende aynı ekran kartını almayı planlıyorum i5 8500 işlemciyle kullanmak için. Nereden almayı düşünüyorsunuz? Şuanda en ucuz Hepsiburada'da 2480 Lira. 2300 civarlarındaydı birkaç gün önce. 😢

O SSD'yi almayınız. Kronik sorunlu diye biliyorum. Bütçeniz varsa Samsung 860 Evo 250 veya 500 GB olanını alın. Bütçeniz yoksa HyperX Fury 3D SSD 240 GB veya 480 GB olanını alın.
SSD'yi değiştirin.
Kasa ve PSU'ya ne kadar verdiniz ya da vereceksiniz? Corsair Spec Delta 650W 80+ N11'de 830 TL idi. Onu almanız daha mantıklı olabilir.
SSD kronik sorunlu olduğu için alternatiflerini üstte söylenmiş.
Ayrıca bu sistemi toplamda ne kadara topluyorsunuz eğer iade şansınız varsa benzer özellikli bir hazır sistem önereceğim.
Bu sistemin fiyatı çıktığından beri 1000 TL civarında arttı ve bu acayip bir artış ancak parçaları sizin sisteminizden bir tık daha iyi bütçe yakınsa bu da alternatifdir.

Hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim. SSD'yi HyperX ile değiştirdim, kasaya ve sisteme de bakacağım. Tekrardan teşekkür ederim.
Konudan bağımsız olacak ama bende aynı ekran kartını almayı planlıyorum i5 8500 işlemciyle kullanmak için. Nereden almayı düşünüyorsunuz? Şuanda en ucuz Hepsiburada'da 2480 Lira. 2300 civarlarındaydı birkaç gün önce. 😢

Hepsiburada'dan alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı