Özellikteki kasama 24 inch mi 27 inch mi tercih etmeliyim?
Ofisimde kullancagım, grafik programları ile birlikte tabii ki oyunlar olacak
Düşündüğüm klasik 24 inch, 144 MHz bir monitör fakat bu özelliklere almışken 2K, 27 inch bir monitör alınır mı?
24 için 1500 TL, 27 için 2000 civarı bütçe ayırabilirim, marka ve fikir önerilerinizi bekliyorum ardadaşlar.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
hocam 27 cok büyük gelmez değil mi? gerçi magazadan bakmaya calısıcam hafta içi, gereksiz kalıcaksa, daha performans alabilmek için 24 inch 144 mhz alabilirim diye düşündüm. IPS düşünüyorum ayrıca, araştırdıgım kadarıyla IPS daha uyumlu benim isteğime göre
hocam 27 cok büyük gelmez değil mi? gerçi magazadan bakmaya calısıcam hafta içi, gereksiz kalıcaksa, daha performans alabilmek için 24 inch 144 mhz alabilirim diye düşündüm. IPS düşünüyorum ayrıca, araştırdıgım kadarıyla IPS daha uyumlu benim isteğime göre
En ucuz Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus VP249QGR 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
bu iki monitörden birini alacagım sanırım, 1500 üzerine cıkmak istemiyorum, çok fark yoktur aralarında sanırım diğer modellerle