R5 3600 RX 580 sistem alınır mı?

O kadar bile etmez. Maksimum 6k bu fiyat bile çok zor.
Hocam sahibinden de R5 5600 1660S sistemi 15-16k'ya alan var, kaldı ki dün R5 3600 RX 590 4 tane sistem satıldı 8-10k'ya. Max ederi o kadar ama sahibinden'e koysan adam çalıştırıyor mu diye bakıyor sadece, ne sistem bilgisi var adamlarda ne de piyasa bilgisi. Bir de diğer parçaları bilmiyoruz, şu an fiyat söylemek pek doğru olmaz.

Son düzenleme:
Hocam sahibinden de R5 5600 1660S sistemi 15-16K'ya alan var, kaldı ki dün R5 3600 RX 590 4 tane sistem satıldı 8-10K'ya. Max ederi o kadar ama Sahibinden'e koysan adam çalıştırıyor mu diye bakıyor sadece, ne sistem bilgisi var adamlarda ne de piyasa bilgisi. Bir de diğer parçaları bilmiyoruz, şu an fiyat söylemek pek doğru olmaz.

Piyasadan haberim var merak etmeyin ederi 5-6 bin TL olan bir kasa.

Benim attığım sistemi almak daha mantıklı.

Sahibinden gibi yerlerde bulamazsın. Parçaları tek tek topla al bakayım kaç TL tutuyor. Ekran kartı ve işlemci 3K civarı tutar. RX 580 gibi bir karttan bahsediyoruz fosil kart denir bu forumda ona.
Tek tek topladıktan sonra zaten kafama göre istediğim fiyata bulurum. Ben size güncel piyasaya göre fiyat sunuyorum, siz bana bilginize göre fiyat sunuyorsunuz. Ben sanki bilmiyor muyum şu sistemin fiyatının max 5-6k edeceğini ? Adamlar bile piyasayı 9k'dan başlatmış, bazılarının yorumlarında "8k'ya olur mu ?" yazıyor. 8k'ya koysa alınacak yani kasa.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    246,4 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı