R5 3600 RX 580 sisteme PSU önerisi

bütçe konusunda sorunum yok her şey olur güzel uygun performanslı bir şey olmasını isterim

bana arkadaşlarım 700 watt önerdiler. kendisi bilgisayarcı. ne yapacağım bilmiyorum şuan :).

750w Atx 3.0 ve Pcie 5.0 Standartlarına uygun şuan alınabilecek en ucuz psu bu ikisi. Birini tercih et.

750w Atx 3.0 ve Pcie 5.0 Standartlarına uygun şuan alınabilecek en ucuz psu bu ikisi. Birini tercih et.
Sisteminde atx 3.0 ve pcie 5.0 kullanan bir donanım yok ama neden ileriye dönük bir parça olmasın. İleri de işlemcini r7 5700x ekran kartını da rtx 4070 yapar kullanmaya devam edersin.

Sisteminde atx 3.0 ve pcie 5.0 kullanan bir donanım yok ama neden ileriye dönük bir parça olmasın. İleri de işlemcini r7 5700x ekran kartını da rtx 4070 yapar kullanmaya devam edersin.
Ekstra bilgi için teşekkürler bakacağım.

Bütçe konusunda sorunum yok her şey olur güzel uygun performanslı bir şey olmasını isterim.

Bana arkadaşlarım 700 watt önerdiler. Kendisi bilgisayarcı. Ne yapacağım bilmiyorum şu an :).

700W ne 4070 mi çalıştıracaksınız.

Hocam 550W RTX 4060 Ti besleyebiliyor. Bence bir sorun çıkmaz. Zaten işlemci 65W TDP çekiyor.

Sistem zaten Total 372W istiyor artışlarla 450W de 100W kalıyor.

Ama eğer isteniyorsa 650W PSU:ASUS TUF - Gaming 650B 80 Plus Bronze 650W Güç Kaynağı Fiyat & Özellik | MediaMarkt

NVIDIA kartları sorunsuz kartlar 550W doya doya çalıştırır tabii. Eski nesil kartlarda işi garantiye almakta her türlü önem var. Yorgun kartlar hocam hiç girişmemekte fayda var. Elbet bir problem yaşayacak ne olursa olsun. Bu kartların yazılımları da sorunlu halen de çözülmüş değil çözülmezde zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı