Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru bir sistem toplayacağım üç sorum var size:
1-)Aşağıdaki donanımları parça parça alacağım bir uyumsuzluk yaşar mıyım?
2-) Param yeterli olmadığı için kasa+PSU yerine sadece PSU almayı düşünüyorum kasayı da 2 ay sonra falan alacağım elimde 10 yıllık bir kasa var onu kullansam çok sıkıntı yaşar mıyım veya uzay montaj kullansam?
3-) 1080P oyunculuk için topluyorum sistemi daha iyi bir sistem önerebilirseniz önerilere açığım(daha pahalı olmamak kaydıyla)
Parçalar:
Sapphire RX 5700 21294-01-20G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
James Donkey ve Power Boost ürünlerini almayın. İkisi de çöpten ibaret. Hele PSU konusunda kesinlikle almayın.
RX5700'ün stok modelini tavsiye etmem.
Başlıkta RX590 sistem diyor, konuda RX5700 var?
Bütçenizi belirtin daha iyisini önerelim.
VOK-STAR/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 5500 XT GAMING X 8G/16GB DDR/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-STAR ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu sistemin kasasını Cooler Master MB511 ile değiştir, 44 TL fark var. SSD'yi de 240 GB'a çek. 5096 TL ediyor.
Siteyle alakası yok. Sistemden sisteme göre değişir. 5000 TL bütçeye en uygun bilgisayar attığım olarak düşünüyorum. Salak saçma PowerBoost, James Eşek gibi markalar barındırmıyor. Üstelik sistemde kasa da var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!