R5 3600 RX 590 sistem toplama

emre1411

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru bir sistem toplayacağım üç sorum var size:
1-)Aşağıdaki donanımları parça parça alacağım bir uyumsuzluk yaşar mıyım?
2-) Param yeterli olmadığı için kasa+PSU yerine sadece PSU almayı düşünüyorum kasayı da 2 ay sonra falan alacağım elimde 10 yıllık bir kasa var onu kullansam çok sıkıntı yaşar mıyım veya uzay montaj kullansam?
3-) 1080P oyunculuk için topluyorum sistemi daha iyi bir sistem önerebilirseniz önerilere açığım(daha pahalı olmamak kaydıyla)
Parçalar:

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600&RX5700 sistem istiyorsan bütçeni biraz daha yükseltmen gerekiyor. 5500 TL falan yapman lazım.

Bu sistemin kasasını Cooler Master MB511 ile değiştir, 44 TL fark var. SSD'yi de 240 GB'a çek. 5096 TL ediyor.

@Caner Uncu Hazır sistemleri İncehesap'tan almak daha mantıklı değil mi? Daha ucuza geliyor diye biliyorum.
Siteyle alakası yok. Sistemden sisteme göre değişir. 5000 TL bütçeye en uygun bilgisayar attığım olarak düşünüyorum. Salak saçma PowerBoost, James Eşek gibi markalar barındırmıyor. Üstelik sistemde kasa da var. :)

Bu önerdiklerimi alın, Geriye ekran kartı ve Anakart kalıyor ki siz atmışsınız link'ini onları alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı