R5 3600, RX 6600 sistem CS2'de 100 FPS veriyor

nExann

Hectopat
RAM
Ripjaws 2x8 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 980 PRO 1TB
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX6600 8GB
Anakart
MSI B450 Tomahawk Max
İşlemci
Ryzen 5 3600 4.2Ghz
Sistem CS2'de 100 FPS veriyor arada droplar giriyor, daha yeni format attım. Chipset ve ekran kartı sürücüsünü kurdum, Windows güncellemelerini yaptım. CPU kullanımı %50 civarında geziyor, sıcaklıklar normal. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile driver tamamen silip tekrar kurabilir misin?

RAM hızınızın 3600MHz olduğunu görev yöneticisinden kontrol edin.

Adsız.png

Eğer RAM MHz'niz default ayar olan 2133MHz'de ise BIOS'tan girip 3600MHz'ye çekin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer işlemci soğutucunuz stok fan değilse ve iyi bir işlemci soğutucunuz varsa işlemci frekans hızınızı da arttırabilirsiniz. (stok fan varsa default ayarlarda kalsın)

Sistem CS2'de 100 FPS veriyor arada droplar giriyor, daha yeni format attım. Chipset ve ekran kartı sürücüsünü kurdum, Windows güncellemelerini yaptım. CPU kullanımı %50 civarında geziyor, sıcaklıklar normal. Sorun ne olabilir?
Son güncellemeden sonra bazı sistemlerde sıkıntı oldu. Bir düzeltip bir bozuyorlar. Eğer senden kaynaklı değilse güncelleme beklemeni öneririm.

Son güncellemeden sonra bazı sistemlerde sıkıntı oldu. Bir düzeltip bir bozuyorlar. Eğer senden kaynaklı değilse güncelleme beklemeni öneririm.
Valla hocam benden kaynaklı mı değil mi bilmiyorum da çok sinir bozucu bi durum.

Belki grafik ayarları yüksektir...
Düşük ayarlar
DDU ile driver tamamen silip tekrar kurabilir misin?
Deneyeceğim.
RAM hızınızın 3600MHz olduğunu görev yöneticisinden kontrol edin.

Eki Görüntüle 2212743

Eğer RAM MHz'niz default ayar olan 2133MHz'de ise BIOS'tan girip 3600MHz'ye çekin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer işlemci soğutucunuz stok fan değilse ve iyi bir işlemci soğutucunuz varsa işlemci frekans hızınızı da arttırabilirsiniz. (stok fan varsa default ayarlarda kalsın)

Ram hızı 3600Mhz zaten soğutucu AK400 4.2Ghz'e çekili işlemci.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı