R5 3600 RX 6600 XT sistem 16 bin TL'ye alınır mı?

Alayım? [Bu kadar param çıkıyor]

• Al

Oy: 0 0,0%
  • Alma

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
Atar atar. 512 GB ile idare edenler var, 1TB ile idare edilir bir şekilde. Aynı anda 10 oyun oynamayacaksa bir şey olmaz. 4-5 oyun yüklü olsa, bir tanesi 150 GB olsa bile yetiyor.

Kral lütfen yanlış konuşmayı bırak. 2020 sonrası her oyun yeni nesil konsollar ile birlikte SSD kullanmayı zorunlu kılıyor. Minimum sistem gereksinimlerinde yazar bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya nerde yetiyor güzel kardeşim.
Windows kursa, Chrome kursa, bir de GTA indirmeye kalksa disk dolu diyecek.
Allah Allah, bilmiyorum vallahi, benim evdeki masaüstünde 120 GB SSD de Windows kurulu, 512 GB likte RDR2, Valorant, Rocket Leauge, Far Cry Primal, The Walking Dead TTDS, Pes 2019 kurulu. Laptopta 1.5 TB var, 15-20 oyun var. RDR2, GoW Ragnarok, RL, Valo, Fifa 2023, Pes 2019, Sherlock Holmes serisi, It Takes Two, Gas Station Simulator, The Walking Dead TTDS, Paint The Town Red falan kurulu. Daha saymadıklarım da var.

Kral lütfen yanlış konuşmayı bırak. 2020 sonrası her oyun yeni nesil konsollar ile birlikte SSD kullanmayı zorunlu kılıyor. Minimum sistem gereksinimlerinde yazar bu.

Peki sen bunu yazınca benim söylediklerim haksız mı oluyor doğrudan? Kuzenim 1050 Ti + R5 5600X ile 1TB HDD kullanıyor ve her oyunu oynuyor, YBS okudu bitirdi ve bir sorun yaşasa kesin derdi. Bu konular hakkında konuşuyoruz ara sıra. Ayrıca ünlü bir kurumsal teknoloji mağazasında çalışıyor. Eğer HDD'ler çalıştırmasaydı kesinlikle HDD yerine SSD alırdı acilen.

Peki sen bunu yazınca benim söylediklerim haksız mı oluyor doğrudan? Kuzenim 1050 Ti + R5 5600X ile 1TB HDD kullanıyor ve her oyunu oynuyor, YBS okudu bitirdi ve bir sorun yaşasa kesin derdi. Bu konular hakkında konuşuyoruz ara sıra. Ayrıca ünlü bir kurumsal teknoloji mağazasında çalışıyor. Eğer HDD'ler çalıştırmasaydı kesinlikle HDD yerine SSD alırdı acilen.

Ayrıca İstanbul Pendik, kartal, tuzla yakınlarında 15.000-16.000₺ arası kasa bulabilirseniz yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca İstanbul Pendik, kartal, tuzla yakınlarında 15.000-16.000₺ arası kasa bulabilirseniz yardımcı olabilir misiniz?

Ben İstanbul'da yaşamadığım için bilemiyorum. Sarı siteden araştırmalar yapabilirsiniz ancak sizin bütçenizdeki birkaç kasaya denk geldiğimde R5 1600 ve RX 580 kombinasyonuyla veya i5 6-7. nesil vesaire satılıyordu. Detaylı bakmadım yalnız 2-3 tanesine baktım ama sizin kasa daha çok almaya değerdi onlara kıyasla. Piyasayı çöp ettiler, gereksiz pahalı oldu her şey. Bu sistemler normalde 12-13 bin olmalı ortalama benim görüşümce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı