R5 3600 satılıp R5 5600X alınır mı?

• Konuyu başlatan Voisxe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 839
Kusura bakmayın RX 6600 XT ekran kartıyla 5 FPS fark bile yokmuş, videolarda RX 6800 gibi kartlarla o kadar fark oluyor, PUBG Low ayarda sabit 280 FPS üstü verecek bir sistem dizmek istiyorum nasıl bir sistem dizmem gerekir?

O biraz zor. 12400F gibi tekli çekirdekte en sağlam işlemcilerden birisi bile öyle bir FPS çizdirecek şekilde besleyemiyor çünkü oyun bozuk, bu videoda RTX 3060 kullanımının nasıl dalgalandığını görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O biraz zor. 12400F gibi tekli çekirdekte en sağlam işlemcilerden birisi bile öyle bir FPS çizdirecek şekilde besleyemiyor çünkü oyun bozuk, bu videoda RTX 3060 kullanımının nasıl dalgalandığını görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki Ryzen 5 5600X, i5 12400F'den daha fazla FPS nasıl verebiliyor PUBG'de ?

@Voisxe haritaya ve konuma göre değişiyor dikkat edersen yani en az 280 FPS bir hayal onu demeye çalışıyorum Valorant için desen ne ala. Hem benim attığım hem senin attığın videolara baktığında kullanımın dengesizliğini göreceksin. Bu oyunla alakalı bir durum diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı