R5 3600 sıcaklık değerleri normal mi?

FaWoRi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim R5 3600 ve yanında Arctic Freezer 34e-Sports Duo kule tipi soğutucu. Sıcaklık değerlerim boşta 37-38 derece, oyunlarda ise 68 derece sizce bu değerler normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar işlemcim R5 3600 ve yanında Arctic Freezer 34e-Sports Duo kule tipi soğutucu kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim boşta 37-38 derece, oyunlarda ise 68 derece sizce bu değerler normal midir?

Hayır değil, kasa içindeki diğer fanların ayarsız veya dandik olma olasılığı çok yüksek. Ben işlemciyi ısıtmaya çalışıyorum yoksa kasanın fanları hızlanmıyor. 😂 Kasa fanları hızlanmayınca ekran kartı bu sefer ısınmaya başlıyor. Garip bir durum işte. Öncelikle kasa fanlarını işlemci 55 derece olduğunda tam güç çalışacak şekilde ayarla ve sonra voltaj sabitleme yap.

Hayır değil, kasa içindeki diğer fanların ayarsız veya dandik olma olasılığı çok yüksek. Ben işlemciyi ısıtmaya çalışıyorum yoksa kasanın fanları hızlanmıyor. 😂 Kasa fanları hızlanmayınca ekran kartı bu sefer ısınmaya başlıyor. Garip bir durum işte. Öncelikle kasa fanlarını işlemci 55 derece olduğunda tam güç çalışacak şekilde ayarla ve sonra voltaj sabitleme yap.

Troll cevap mı bu? @FaWoRi Voltaj sabitleme falan yapmayın. Sıcaklık değerleri çok çok iyi. İleride hız aşırtma bile yaparsınız ama şu an ihtiyaç olacağını sanmıyorum.

R5 2600 Boşta 50-54 derece örneğin Chrome'de gezinirken oyunlarda 75-83 derece arasında oluyor ben çözüm de bulamadım ne yapacağım

İdeal değerler değil ama stok fan ile normal değerler bunlar. Fanınız stok fan mı? Kutudan çıkan fanı mı kullanıyorsunuz yani?

Troll cevap mı bu? @FaWoRi Voltaj sabitleme falan yapmayın. Sıcaklık değerleri çok çok iyi. İleride hız aşırtma bile yaparsınız ama şu an ihtiyaç olacağını sanmıyorum.

İdeal değerler değil ama stok fan ile normal değerler bunlar. Fanınız stok fan mı? Kutudan çıkan fanı mı kullanıyorsunuz yani?

Bir şeyden alamadığınız çok belli. Voltaj sabitleme neden yapmamalıyız açıklar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı