R5 3600 sistem alınır mı?

Kesin bir ithamda bulunmadığımın farkındasınız değil mi? Cümlemden de arkadaş model belirtmesi gerektiği anlamış olmalı diye düşünüyorum. Ek olarak SSD marka ve model belirtmediğine göre sadece SSD mi yoksa HDD mi ve depolama büyüklüğe göre bakıyor olmalı diye düşündüm. Bu yüzden dedim.

İşlemci:6/12 yani 6çekirdek ve 12 iş parçacığına sahiptir.

Anakart:

RAM:

Kasa:

PSU:

SSD:

Ekran kartı:

Kolay gelsin.
Sağolun

İşlemci:6/12 yani 6çekirdek ve 12 iş parçacığına sahiptir.

Anakart:

RAM:

Kasa:

PSU:

SSD:

Ekran kartı:

Kolay gelsin.
Bu sistemin performansı da kötü olur.

Peki en iyi ne olabilir ve eksiklikleri nelerdir? Bunları söylerseniz eksikliklerimi giderebilirim ve daha iyi öneriler yapabilirim.
Bu bütçede 1650 çok kötü bir tercih. Bir de ben toplayayım, diğer arkadaşların ne iş çıkaracaklarını görmek istedim.
İşlemci : Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri 775 TL (1 hafta içerisinde 730 TL olur belki.)
Anakart : MSI B460M-A PRO LGA1200 Intel B460 mATX Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor 670 TL
Depolama : Patriot Burst PBU480GS25SSDR 480GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com 430 TL
Güç Kaynağı : Cougar CGR-ST-500 XTC 500W 80+ Power Supply - incehesap.com 341 TL
Kasa : Zalman İ3 Edge Cam Panel 4x12cm Beyaz Led Fanlı USB 3.0 Kasa | En Ucuzu Akakçe 370 TL
RAM : Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri x2 580 TL
Ekran Kartı : Galax GeForce GTX 1650 Super EX (1-Click OC) Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor 2374 TL

Bu sistemi acil değilse almayınız çünkü çoğu parça fiyatını hak etmemektedir. Ucuzlamasını beklemeniz önerimdir. Son olarak siteler güvenli ve tüm parçalar kalitelidir. @Blap @Beytullah1

Toplam : 5.550 TL
Hayır, 2060 Super bile besliyor.
Max 2060 besliyor.
Peki en iyi ne olabilir ve eksiklikleri nelerdir? Bunları söylerseniz eksikliklerimi giderebilirim ve daha iyi öneriler yapabilirim.
Dostum kendini geliştirmek istiyorsan bilgisayar toplamak isteyenlere beraber toplayabiliriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı