ShadowDancer Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 29 Temmuz 2020 #1 APU'nun anlamını tam bilmiyorum. Ekran kartında 3 DP, 1 HDMI var. Bizde de DP kablosu yok. Anakarta bağlasam diğer monitörü görüntü alabilir miyim? Ekran kartı: RTX 2060. Anakart: B450M S2H. İşlemci: Ryzen 5 3600. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
APU'nun anlamını tam bilmiyorum. Ekran kartında 3 DP, 1 HDMI var. Bizde de DP kablosu yok. Anakarta bağlasam diğer monitörü görüntü alabilir miyim? Ekran kartı: RTX 2060. Anakart: B450M S2H. İşlemci: Ryzen 5 3600.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Temmuz 2020 #11 Taylan Dinler dedi: Benim işlemcim R3 3200U sonunda g ibaresi yok ve dahili grafik birimi var. Tamamen yanlış bir bilgidir. Genişletmek için tıkla... Değil kardeşim senin blgin yanlış işlemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için. Silinen üye dedi: Hayır değil. Sizin işlemciniz mobil Ryzen. Mobil Ryzen işlemcilerde eğer sonunda u ibaresi varsa grafik işlemci bulunur. Bilip bilmeden konuşamayın. Genişletmek için tıkla... Aynı anda yazdık . Artı 0 Eksi
Taylan Dinler dedi: Benim işlemcim R3 3200U sonunda g ibaresi yok ve dahili grafik birimi var. Tamamen yanlış bir bilgidir. Genişletmek için tıkla... Değil kardeşim senin blgin yanlış işlemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için. Silinen üye dedi: Hayır değil. Sizin işlemciniz mobil Ryzen. Mobil Ryzen işlemcilerde eğer sonunda u ibaresi varsa grafik işlemci bulunur. Bilip bilmeden konuşamayın. Genişletmek için tıkla... Aynı anda yazdık .
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 29 Temmuz 2020 #12 296822 dedi: Hayır. AMD işlemcilerde APU varsa sonunda G ibaresi olur. AMD Ryzen 5 3600 işlemcide APU yok. AMD Ryzen 3 2200G AMD Ryzen 5 2400G AMD Ryzen 3 3200G AMD Ryzen 5 3400G Şu anda içerisinde APU bulunduran AMD Ryzen™ işlemciler bunlar. Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen Athlon 3000G'de bulunduruyor. Artı 0 Eksi
296822 dedi: Hayır. AMD işlemcilerde APU varsa sonunda G ibaresi olur. AMD Ryzen 5 3600 işlemcide APU yok. AMD Ryzen 3 2200G AMD Ryzen 5 2400G AMD Ryzen 3 3200G AMD Ryzen 5 3400G Şu anda içerisinde APU bulunduran AMD Ryzen™ işlemciler bunlar. Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen Athlon 3000G'de bulunduruyor.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 29 Temmuz 2020 #13 realmoonlight dedi: Değil kardeşim sen aynlış bilgisin senin ilemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için. Aynı anda yazdık . Genişletmek için tıkla... Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Değil kardeşim sen aynlış bilgisin senin ilemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için. Aynı anda yazdık . Genişletmek için tıkla... Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Temmuz 2020 #14 Taylan Dinler dedi: Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar çözüm arıyor sen de sorunu çözmek için yanlış bilgi veriyorsun. Tamam hocam haklısınız en iyisisiniz. Kralsınız mükemmelsiniz. Artı 0 Eksi
Taylan Dinler dedi: Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar çözüm arıyor sen de sorunu çözmek için yanlış bilgi veriyorsun. Tamam hocam haklısınız en iyisisiniz. Kralsınız mükemmelsiniz.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #15 Taylan Dinler dedi: Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil. Genişletmek için tıkla... Ben burada yanlış bir üslup göremiyorum."Tamamen yanlış bilgidir"cümlesiyle hatayı yapan sensin. Artı 0 Eksi
Taylan Dinler dedi: Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil. Genişletmek için tıkla... Ben burada yanlış bir üslup göremiyorum."Tamamen yanlış bilgidir"cümlesiyle hatayı yapan sensin.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 29 Temmuz 2020 #16 realmoonlight dedi: İnsanlar çözüm arıyor sen de sorunu çözmek için yanlış bilgi veriyorsun. Tamam hocam haklısınız en iyisisiniz. Kralsınız mükemmelsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim sana kötüsün diyen olmadı ki? İnsanlar hata yapabilir karıştırabilir unutabilir. Size laf yetiştirmekten düzeltemedim ki yazımı. Yapmayın Allah aşkına ya. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: İnsanlar çözüm arıyor sen de sorunu çözmek için yanlış bilgi veriyorsun. Tamam hocam haklısınız en iyisisiniz. Kralsınız mükemmelsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim sana kötüsün diyen olmadı ki? İnsanlar hata yapabilir karıştırabilir unutabilir. Size laf yetiştirmekten düzeltemedim ki yazımı. Yapmayın Allah aşkına ya.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 29 Temmuz 2020 #17 Taylan Dinler dedi: Benim işlemcim R3 3200U sonunda G ibaresi yok ve dahili grafik birimi var. Tamamen yanlış bir bilgidir. Arkadaşlar benim işlemcim mobil bir işlemcidir. Yani APU değil. Kusura bakmayın karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... Masaüstü işlemcilerden bahsettim. Artı 0 Eksi
Taylan Dinler dedi: Benim işlemcim R3 3200U sonunda G ibaresi yok ve dahili grafik birimi var. Tamamen yanlış bir bilgidir. Arkadaşlar benim işlemcim mobil bir işlemcidir. Yani APU değil. Kusura bakmayın karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... Masaüstü işlemcilerden bahsettim.