E EmreTahincioglu1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 10 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #1 Merhabalar. RTX2060S ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum oyunda ekran kartım %1 kullanılıyor ve 1 FPS alıyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır?
Merhabalar. RTX2060S ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum oyunda ekran kartım %1 kullanılıyor ve 1 FPS alıyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #2 Driverler güncel mi? Oyun korsan mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaratmıyor değil mi? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 15 Ekim 2020 #3 Driverlar güncel mi? Oyunun orijinal mi? Sisteminiz ısınıyor mu? Sisteminizde virüs var mı? Artı 0 Eksi
KS KS E EmreTahincioglu1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 10 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #4 DeadsCrazy dedi: Driverler güncel mi? Oyun korsan mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaratmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum,oyun korsan değil,driverlar güncel. Webcam kullanan insan dedi: Driverlar güncel mi? Oyunun orijinal mi? Sisteminiz ısınıyor mu? Sisteminizde virüs var mı? Genişletmek için tıkla... sistemim ısınmıyor ve eset,kaspersky,pandadome ile virüs taraması yaptım birşey çıkmadı. Artı 0 Eksi
DeadsCrazy dedi: Driverler güncel mi? Oyun korsan mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaratmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum,oyun korsan değil,driverlar güncel. Webcam kullanan insan dedi: Driverlar güncel mi? Oyunun orijinal mi? Sisteminiz ısınıyor mu? Sisteminizde virüs var mı? Genişletmek için tıkla... sistemim ısınmıyor ve eset,kaspersky,pandadome ile virüs taraması yaptım birşey çıkmadı.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #5 EmreTahincioglu1 dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum,oyun korsan değil,driverlar güncel. sistemim ısınmıyor ve eset,kaspersky,pandadome ile virüs taraması yaptım birşey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende I5 8400 ve RX 580 kullanıyorum. Bende CPU 50-60 GPU 40-50 kullanılıyor. Artı 0 Eksi
EmreTahincioglu1 dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum,oyun korsan değil,driverlar güncel. sistemim ısınmıyor ve eset,kaspersky,pandadome ile virüs taraması yaptım birşey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende I5 8400 ve RX 580 kullanıyorum. Bende CPU 50-60 GPU 40-50 kullanılıyor.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #6 EmreTahincioglu1 dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum, oyun korsan değil, driverlar güncel. Sistemim ısınmıyor ve ESET, Kaspersky, pandadome ile virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulama yapın. Eksik dosya varsa da yapabilir hata. Artı 0 Eksi
EmreTahincioglu1 dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum, oyun korsan değil, driverlar güncel. Sistemim ısınmıyor ve ESET, Kaspersky, pandadome ile virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulama yapın. Eksik dosya varsa da yapabilir hata.
KS KS E EmreTahincioglu1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 10 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #7 G. DeadsCrazy dedi: Oyunun dosyalarını doğrulama yapın. Eksik dosya varsa da yapabilir hata. Genişletmek için tıkla... Yokmuş. Artı 0 Eksi
G. DeadsCrazy dedi: Oyunun dosyalarını doğrulama yapın. Eksik dosya varsa da yapabilir hata. Genişletmek için tıkla... Yokmuş.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #8 Ayarlarda böyle bir şey şeyin ayarı olduğunu sanmıyorum. Yeniden yüklerseniz düzelebilir. (İhtimal) Artı 0 Eksi
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 959 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #9 Oyundan dolayı sorun yok bilgisayarda. Artı 0 Eksi