R5 3600 sistem için 10 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Hocam PSU ve darboğaz ciddi bir soru işareti benim için. Çünkü bu parçaları kısa vadede değiştirecek bütçem yok. sizce 500W psu ve Ryzen 5 3600 RTX 4060 ile sorun yaratır mı?
PSU dediğin ucuz bir parça. PSU'ya göre ekran kartı alınmaz, ekran kartına göre PSU alınır. 2.el 4060Ti alabilirsin 18 ay üstü garantili.

Baktın sorun yaşıyorsun PSU alırsın. Zamanla elindekini de satar elinden çıkarırsın.

2 bin TL daha vermeniz lazım ama gerek VRAM gerek performans konusunda 4060'ı geçiyor diye biliyorum. AMD'nin sürücüleri de düzeldi 7000 serisinde. Ayrıca kart da yeni.

2 bin TL daha vermeniz lazım ama gerek VRAM gerek performans konusunda 4060'ı geçiyor diye biliyorum. AMD'nin sürücüleri de düzeldi 7000 serisinde. Ayrıca kart da yeni.
Darboğazdan yerinde duramaz artık arkadaş. Hem de bütçesinin üstünde.

2. Elde temiz 6600xt bakın. Üstüne kalan parayla psu alın. İlerde daha rahat edersiniz.

Sitesinde 500W PSU gerekli olarak yazıyor. Amazonda 9500 TL'ye buldum. Sorun yaratmaz değil mi?

Sitesinde 500W PSU gerekli olarak yazıyor. Amazonda 9500 TL'ye buldum. Sorun yaratmaz değil mi?
Şöyle. 6600xt bu fiyatı hak etmiyor. Şu saatten sonra 0 alınmaz. 5k'ya çok temiz 6600xt bulursunuz. 500w yetiyor. Ancak dediğim gibi 2. Ele yönelip kalan parayla psu alın 650-700watt. İleride upgrade yapmanız kolaylaşır.

Son düzenleme:
Hocam konuyu aradan zaman geçmesine rağmen tekrar canlandırıyorum ama aldığınız karttan memnun musunuz? Bende ekran kartımda yaşadığım sorundan dolayı yeni kart bakıyorum ve sistemlerimiz PSU hariç aynı özelliklere sahip. Aldığınız kartta bir darboğaz, kasma, donma yaşadınız mı oynadığınız oyunlarda? Şimdiden teşekkürler.
RTX 4060 W kullanımı olarak oldukça düşük görünüyor. Performans ve teknoloji olarak da yeni olması nedeniyle, biraz daha para koyup RTX 4060 almaya karar verdim. Önerebileceğiniz modeller neler?

Aldım, teşekkür ederim herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı