R5 3600 sistem için 10 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Hocam konuyu aradan zaman geçmesine rağmen tekrar canlandırıyorum ama aldığınız karttan memnun musunuz? Bende ekran kartımda yaşadığım sorundan dolayı yeni kart bakıyorum ve sistemlerimiz PSU hariç aynı özelliklere sahip. Aldığınız kartta bir darboğaz, kasma, donma yaşadınız mı oynadığınız oyunlarda? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, sistemden şu an için oldukça memnunum. RDR2, Bannerlord, Cyberpunk, Battlefield 2042, Days Gone, Death Stranding, Dying Light 2 gibi oyunların çoğunu full ayarlarda 1080p akıcı şekilde oynayabiliyorum. Tek sorun yaşadığım oyun CS2 oldu. O biraz üzücü oldu benim için açıkçası çünkü yıllarımı verdiğim oyunda droplar yaşadığım için şu anda bırakmak zorunda kaldım. 150 fpslerden anlık 100 civarına düşebiliyor. Bu fps değerleri de bildiğiniz üzere CS gibi oyunlar için oldukça can sıkıcı. Muhtemelen işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yakın bir zamanda işlemci ve PSU değişikliğine gideceğim.

Merhaba, sistemden şu an için oldukça memnunum. RDR2, Bannerlord, Cyberpunk, Battlefield 2042, Days Gone, Death Stranding, Dying Light 2 gibi oyunların çoğunu Full ayarlarda 1080p akıcı şekilde oynayabiliyorum. Tek sorun yaşadığım oyun CS2 oldu. O biraz üzücü oldu benim için açıkçası çünkü yıllarımı verdiğim oyunda droplar yaşadığım için şu anda bırakmak zorunda kaldım. 150 FPS'lerden anlık 100 civarına düşebiliyor. Bu FPS değerleri de bildiğiniz üzere CS gibi oyunlar için oldukça can sıkıcı. Muhtemelen işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yakın bir zamanda işlemci ve PSU değişikliğine gideceğim.

Anlıyorum hocam, ben CS2 çok sık oynamadığım için diğer oynadığınız oyunları göz önünde bulundurunca sorun yaşamam diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum bilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı