Arkadaşlar iyi günler sürekli ntkrnlmp.exe adlı bir hata alıyorum çözümlerini çok araştıdım denedim format atıp driverları anakartın sitesinden indirp kurdum BIOS'u güncelledim gene de çözmedim. Kullanıyorken hiç mavi ekran almadım fakat bir şeyi indirmeye bırakırken gelip gittiğimde gene mavi ekran verip kapandığını süreklide aynı hatayı aldığımı gözlemledim. SSD değiştirdim denedim RAM değiştirdim denedim sonuç gene aynı bu hayatı anakart arzasından alıyor olabiliri miyim? Ya da sorun donanımsal değil sistemsel ise daha önce yaşamış ve çözmüş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...
www.gigabyte.com.tr
[10.038.1118.2019] bunu indirdim
Ekran kartı sürücüsü olarkta 497,29 yüklü