R5 3600 sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

aDarkBird

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Crucial 16gb DDR4 3000MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston 500GB A2000 + Toshiba TR-200
Ekran kartı
Asus Geforce Dual Rtx2060 Evo 6gb GDDR6
Anakart
Asus Prime B-450M-K
İşlemci
AMD Ryzen5 3600
Bilgisayarımı Vatan'dan almıştım. Mavi ekran hatası sorunu ile garantiye gönderdim. Garantide BIOS güncellemişler, tüm sürücüleri güncellemişler ve Windows kurmuşlar. Bilgisayarımı dün garantiden aldım fakat sorun hala devam ediyor. Bilgisayar açılırken masaüstünü gördükten sonra mavi ekran veriyor. Bazen bir, bazen iki defa, bazen hiç mavi ekran vermediği de oluyor. Uzun zamandır bu hatadan dolayı sıkıntı çekiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (Bu arada garantiye gönderdiğimde bilgisayara format attıklarından dolayı yalnızca iki tane Minidump dosyası var fakat şu ana kadar birçok hata kodu aldım.)
Ayrıca belirtmeliyim ki MemTest86 ve HD Tune testi yaptım bir hata çıkmadı.

Minidump dosyaları: MediaFire

Merhabalar, dosyaları elimden geldiğince incelemeye çalıştım. Aşağıda belirttiklerimi uygulamaya çalışın ve son durumu bu konuda paylaşın.

İyi geceler.

Düzenle

Merhabalar, dosyaları elimden geldiğince incelemeye çalıştım. Aşağıda belirttiklerimi uygulamaya çalışın ve son durumu bu konuda paylaşın.

İyi geceler.

Bahsettiklerinizi yaptım. DISM'de bir sorun çıkmadı. Birkaç gün gözlemleyip size geri döneceğim. Çok teşekkür ederim.
Bugün bilgisayarı açtıktan yaklaşık yarım saat sonra tekrar mavi ekran hatası aldım. Normalde açıldıktan sonra on dakika içinde verirdi ama bu defa uzun bir zaman sonra verdi.
Minidump dosyaları(bugün aldığım hatanın minidump dosyasının başında "son" yazıyor.): Minidump - Google Drive
Düzenle

Bahsettiklerinizi yaptım. DISM'de bir sorun çıkmadı. Birkaç gün gözlemleyip size geri döneceğim. Çok teşekkür ederim.
Bugün bilgisayarı açtıktan yaklaşık yarım saat sonra tekrar mavi ekran hatası aldım. Normalde açıldıktan sonra on dakika içinde verirdi ama bu defa uzun bir zaman sonra verdi.
Minidump dosyaları(bugün aldığım hatanın minidump dosyasının başında "son" yazıyor.): Minidump - Google Drive
Bu arada şu ana kadarki tüm dosyalar mevcut linkte

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı