R5 3600 Sistem Mavi Ekran

• Konuyu başlatan qawi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.368

qawi

Kilopat
Konuda da belirtiğim gibi mavi ekran hatası alıyorum, bu hatayı PC'yi başlattıktan kısa bir süre sonra alıyorum. Minidump dosyaları

Sistemim:
Anakart: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz.
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid Lite 240.
RAM: Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz.
Ekran kartı: ASUS DUAL-GTX1660 TI-O6G.
PSU: High Power 750W 80+ Gold.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro - 20H2.

Windows Update: Güncel.
NVIDIA sürümü 456.55.
BIOS sürümü 3103.

Dosya Ekleri

• IMG_20201001_191627.jpg
    IMG_20201001_191627.jpg
    270,9 KB · Görüntüleme: 104
PC'yi açtığım zamandan beri Mavi Ekran almıyorum bu arada normal de bir süre sonra Mavi Ekran alıyordum ama Yeniden Başlattım belki ondan ötürü olabilir.

Eki Görüntüle 689448
@Enes3078'in ve benim attığım SYS dosyalarını onarma rehberleri sorunu çözmüş olabilir. Tekrardan mavi ekran verirse ya da vermezse bile durumu bildirir misin?

@Enes3078'in ve benim attığım SYS dosyalarını onarma rehberleri sorunu çözmüş olabilir. Tekrardan mavi ekran verirse ya da vermezse bile durumu bildirir misin?
Tabii paylaşırım, yarın eğer almazsam mavi ekran sorunum çözüldü diye paylaşırım. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Sorunum çözüldü, konu kapanabilir. Tekrardan teşekkürler.
Sorunum tam çözüldü dedim, yine Mavi Ekran aldım şaka gibi, sizden ricam yardımcı olabilir misiniz?

Tabii paylaşırım, yarın eğer almazsam mavi ekran sorunum çözüldü diye paylaşırım. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Sorunum çözüldü, konu kapanabilir. Tekrardan teşekkürler.
Sorunum tam çözüldü dedim, yine Mavi Ekran aldım şaka gibi, sizden ricam yardımcı olabilir misiniz?
@RFKaya hocam arkadaşın çözülmemiş sorunu tekrar bir bakarsanız iyi olur. Düzenlemeden dolayı bildirim gelmedi büyük ihtimal.

@qawi Yüklediğiniz dosyaya ulaşamıyorum. Tekrardan yükleyebilir misin?
Eki Görüntüle 696245
Geri dönüşünüz için teşekkürler, ben sorun çözüldü etiketi koyulduğu için konu kapandı sanıp yeni bir konu açmıştım tekrardan teşekkürler.
Buyurun;
Önceki Minidump dosyaları.
Formattan sonra Minidump dosyaları.
Formattan sonra sizin gönderdiğiniz ''Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak'' adlı rehberinde ki çözümü uyguladım ve bu sefer böyle bir sonuç aldım.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı