Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? mehmetuysal89 dedi: Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna kaç GB RAM verdiniz? Minecraft ekran kartı vs. çok isteyen bir oyun değil RAM isteyen bir oyun. Drozvenn dedi: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor. Genişletmek için tıkla... Bu video işin görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? mehmetuysal89 dedi: Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna kaç GB RAM verdiniz? Minecraft ekran kartı vs. çok isteyen bir oyun değil RAM isteyen bir oyun. Drozvenn dedi: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor. Genişletmek için tıkla... Bu video işin görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Aralık 2021 #3 Görüntü Ayarları içinden VSync kapatın. Benim bilgisayarımda 2 fps iken 70-80lere yükselmişti. Artı 0 Eksi
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.922 Çözümler 39 Yer Berlin 16 Aralık 2021 #4 Drozvenn dedi: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor. Genişletmek için tıkla... O oyun saçmalıktan ibret eskiden 500-600 FPS alırken ne zaman şu Microsoft aldı oyunu o günden beri FPS yerlerde bende 40-60 Max 100 alıyorum oda drop ata ata benden kötü PC'si olan eleman benim 2 katım FPS alıyor Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 3600. Shader kapalı OptiFine açıkken FPS yerlerde. Şaka gibi ama shader açınca FPS artıyor. Genişletmek için tıkla... O oyun saçmalıktan ibret eskiden 500-600 FPS alırken ne zaman şu Microsoft aldı oyunu o günden beri FPS yerlerde bende 40-60 Max 100 alıyorum oda drop ata ata benden kötü PC'si olan eleman benim 2 katım FPS alıyor
KS KS Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #5 mehmetuysal89 dedi: Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? Hocam oyuna kaç GB RAM verdiniz? Minecraft ekran kartı vs. çok isteyen bir oyun değil RAM isteyen bir oyun. Bu video işin görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 12 GB Ram verdim. Longhorn dedi: Görüntü Ayarları içinden VSync kapatın. Benim bilgisayarımda 2 fps iken 70-80lere yükselmişti. Genişletmek için tıkla... Ekran yırtılmaları çoğalıyor. Artı 0 Eksi
mehmetuysal89 dedi: Minecraft optiyasyonu çöp çözümü biliyorum ona göre cevaplıyacağım grafik kartı kullanıyor musun? Hocam oyuna kaç GB RAM verdiniz? Minecraft ekran kartı vs. çok isteyen bir oyun değil RAM isteyen bir oyun. Bu video işin görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 12 GB Ram verdim. Longhorn dedi: Görüntü Ayarları içinden VSync kapatın. Benim bilgisayarımda 2 fps iken 70-80lere yükselmişti. Genişletmek için tıkla... Ekran yırtılmaları çoğalıyor.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.922 Çözümler 39 Yer Berlin 16 Aralık 2021 #6 Drozvenn dedi: 12 GB RAM verdim. Ekran yırtılmaları çoğalıyor. Genişletmek için tıkla... 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: 12 GB RAM verdim. Ekran yırtılmaları çoğalıyor. Genişletmek için tıkla... 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #7 Justosious dedi: 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 4 8 arası 2 bile verebilirsin aç gözlülüğe gerek yok. Mod k Justosious dedi: 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise. Genişletmek için tıkla... Mod kullanıyorum 1 de kasıyor 2 de idial benim de 16 GB RAM'im var. Artı 0 Eksi
Justosious dedi: 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 4 8 arası 2 bile verebilirsin aç gözlülüğe gerek yok. Mod k Justosious dedi: 12 GB RAM gereksiz ortalama 4-8 GB RAM yeterli eğer modsuz ise. Genişletmek için tıkla... Mod kullanıyorum 1 de kasıyor 2 de idial benim de 16 GB RAM'im var.