RAM için Cuma akşamı incehesap.com'da Crucial Ballistix 8x2 3200MHz CL16 RAM'ler o fiyata düşebiliyor. Daha altı RAM'leri önermem.

SSD'ler hakkında çok bilgim olmadığından soruyorum, markasız ama daha yüksek alanı olan bir SSD ile markalı SSD'ler arasında performans vb. Olarak çok fark var mı?

@Aeelre

Dosya Ekleri

• 1629219713395.png
    1629219713395.png
    34 KB · Görüntüleme: 43
@Aeelre

İleride upgrade edebilmek için AMD bir sistem toplamam daha avantajlı olur galiba.

Hocam bu SSD'yi sadece favori oyunlarınız için kullanın. Ben sadece Final Fantasy XV yükledim SSD'ye diğer her şey HDD'de bulunuyor.

Anladım. Normalde Windows-Linux Dual boot olarak kullanmayı düşünüyordum Linux'u da unutmamak adına. Bu şekilde alırsam Linux'u SSD içine mi yoksa HDD içine kurmak mi daha mantıklı olur?

İleride upgrade edebilmek için AMD bir sistem toplamam daha avantajlı olur galiba.

Anladım. Normalde Windows-Linux Dual boot olarak kullanmayı düşünüyordum Linux'u da unutmamak adına. Bu şekilde alırsam Linux'u SSD içine mi yoksa HDD içine kurmak mi daha mantıklı olur?
CS3030 ile bir sıkıntı çıkmaz, diğerleriyle de aynı şekilde.

SSD markaları arasında iyi olan markalar hangileridir yazabilir misiniz?

WD Black SN750 al geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı