Ram güzelmiş, 500gb SSD hem Windows hem de oyunlar için yeterli olur mu sizce
Hocam bu SSD 'yi sadece favori oyunlarınız için kullanın. Ben sadece Final Fantasy XV yükledim SSD'ye diğer her şey HDD'de bulunuyor.

SSD'ler hakkında çok bilgim olmadığından soruyorum, markasız ama daha yüksek alanı olan bir SSD ile markalı SSD'ler arasında performans vb. Olarak çok fark var mı?

PNY CS3030 markasız bir SSD değil, Samsung ve Firecuda 510 ile yarışabilecek bir SSD.

İleride upgrade edebilmek için AMD bir sistem toplamam daha avantajlı olur galiba.

Hocam bu SSD'yi sadece favori oyunlarınız için kullanın. Ben sadece Final Fantasy XV yükledim SSD'ye diğer her şey HDD'de bulunuyor.

Anladım. Normalde Windows-Linux Dual boot olarak kullanmayı düşünüyordum Linux'u da unutmamak adına. Bu şekilde alırsam Linux'u SSD içine mi yoksa HDD içine kurmak mi daha mantıklı olur?

CS3030 ile bir sıkıntı çıkmaz, diğerleriyle de aynı şekilde.

O zaman düşük alanlı ama markalı SSD'ler tercih etmem daha doğru olacaktır. Önerdiğin SSD'ler güzele benziyor. Teşekkürler

SSD markaları arasında iyi olan markalar hangileridir yazabilir misiniz?
PNY CS3030, Samsung 970 EVO ve Seagate Firecude 510.

SSD markaları arasında iyi olan markalar hangileridir yazabilir misiniz?

WD Black SN750 al geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…