S Sarkozyy2626 Zeptopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 462488 dedi: Bu normal bir şey çünkü indirilen dosyaların çıkartılması işlemciye kalıyor ve doğal olarak yük biniyor. Bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl indirebilirim ama bu oyunu? Hani sürekli kendi kendini kapatıyor bilgisayar, böyle kaldı yani oyun. Hououin Kyouma dedi: Normal. İşlemciler kullanılmak için varlar. Genişletmek için tıkla... Tamam da bilgisayar aşırı CPU kullanımından kendi kendini kapatıyor ve indirmeyi bitiremiyorum boşuna indirdim gibi.
462488 dedi: Bu normal bir şey çünkü indirilen dosyaların çıkartılması işlemciye kalıyor ve doğal olarak yük biniyor. Bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl indirebilirim ama bu oyunu? Hani sürekli kendi kendini kapatıyor bilgisayar, böyle kaldı yani oyun. Hououin Kyouma dedi: Normal. İşlemciler kullanılmak için varlar. Genişletmek için tıkla... Tamam da bilgisayar aşırı CPU kullanımından kendi kendini kapatıyor ve indirmeyi bitiremiyorum boşuna indirdim gibi.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 29 Ocak 2023 #2 Sıcaklıklar ne durumda? Yüksek sıcaklıktan dolayı kapanıyordur, bakımlarını yapmıyorsanız bu da normal. Artı 0 Eksi
Sıcaklıklar ne durumda? Yüksek sıcaklıktan dolayı kapanıyordur, bakımlarını yapmıyorsanız bu da normal.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 29 Ocak 2023 #3 Yüksek sıcaklıktan veya yetersiz, arızalı PSU. Artı 0 Eksi